Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 17

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (Cinemart)

(více)

Videa (17)

Trailer 17

Recenze (143)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Tajný život mazlíčků 2.0. Ano, sem a tam jsem se zasmála, ale spíše se jednalo o mou vlastní upravenou verzi vtipu, kterou jsem překroutila na černý humor nebo dost procítěný sarkasmus. Štvala mě nevychovaná děcka ze všech stran, která měla neustálou potřebu opakovat hlášky Rusáka, a to bylo na facku minimálně. Ale protože se mi první díl líbil, tak jsem se rozhodla je ignorovat a pokusit se je nezabít. Opakování hlášek Rusáka je nepřešlo. Příště si vyberu hodinu, kdy bude menší pravděpodobnost, že tam budou rodiny s dětmi. Nebo si vezmu s sebou nějaké kolegyně, které mě jistě uklidní a zadrží na místě, abych nesnižovala počet diváků v kině. Příběh jako takový zajímavý, ale skoro nic nového se nedozvíte. Postavy stejné, pár nových jich přibylo pochopitelně, jedeme stejnou klasiku, jen jsme se přesunuli na venkov, máme trochu i víc dějových linek. Pokud nebudu brát v potaz logiku (ano, ten volně chodící tygr nebo tři "vlci" v parku a nikdo si jich nevšímá mě bili do očí asi nejvíce) a klišé (babička s kočkami a v brýlích jede jako o vyzrálý závodník skrz noční ulice.. za mě opravdu ne, ale děcka to asi bavilo), tak to bylo povedené a příjemné. Na 3. díl mě už asi ale nikdo nedostane, pokud někdy vznikne. Slabší 4* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jestli by mi někdo dal za úkol abych si vzpomněl na nějaký opravdu povedený animák z posledních let, který není ani od Disney Animation ani od Pixaru vzpomněl bych si pravděpodobně na první Tajný život mazlíčků.... Chytře a mile zpracovaný animák plný krásných barev a půvabné animace, roztomilých zvířat, zajímavých postav a dokáže fungovat i v dabingu. Jednička nastavila laťku příliš vysoko a jisté pokračování to tedy nemohlo mít jednoduché. Jak dvojka obstála? Jsem rád, že je vidět, že nápady tvůrcům očividně nedošli a tudíž se nedá označit zbytečným pokračováním. Dvojka se vydá trochu jiným směrem, trošku pohne charaktery postav a především přehodí několik skvělých vtipů. Stejně jako u jedničky jsem se často pousmál nebo zasmál. A nebylo to takové zasmál jsem se, protože mi bylo trapně. Zasmál jsem se, protože mi to přišlo vtipné. Musí se říct, že Tajný život mazlíčků 2 není nějak revoluční, průlomový a na originální svěží dech jedničky jednoduše ztrácí. Přesto zabaví od začátku do konce, pořád se tam něco děje, králík Snížek si opět krade většinu pro sebe a takový pes Max si projde zajímavým charakterním vývojem spojený především s výchovou malého dítěte. Celá tahle linka je jinak velmi zajímavá a zajímavě se s ní naštěstí pracuje. Max už není takový nafoukanec jako v jedničce a dokonce na konci doslova vyroste v psa, který se nebojí překonat překážky. Animace je opět podařená, zvířata jsou opět pestrobarevná a zajímavá a je tam opravdu vidět práce v detailech což se cení a není to v animované tvorbě samozřejmostí. Soundtrack jinak jako v případě jedničky obstaral Alexandre Desplat a opět se to neskutečně hezký poslouchá především při akčních scénách. Desplat je skladatel, který je výjimečný v dodávání hudby do akčních scén a tedy nezklamal. Ve výsledku důstojné pokračování jedničky a zdařilý animák sám o sobě, kterému láme vaz jenom fakt, že se člověk netratí pocitu, že to napoprvé bylo přece jen originálnější, ucelenější, zajímavější a především lepší. Ve výsledku ale povedený animák pro celou rodinu ve kterém si každý najde svoje... PS: Film je ve většině Republiky promítán v češtině, jen ve Slovanském domě a na Chodově v pobočkách Cinema City dávají film v originálním znění ovšem bez titulků. Pokud jste tedy doufali, že uslyšíte Harrisona Forda jako psa Kohouta v jeho první mluvené roli máte smůlu. Ladislav Županič ale na Fordův bručounský hlas sedí jak ulitý a jinak se v rámci dabingu vrací veškeré obsazení z jedničky- především Martin Dejdar dabuje králíka Snížka (v originále Kevin Hart) a Kryštof Hádek dabuje psa Maxe (v originále Patton Oswalt nahradil Louise C.K. z jedničky, která má po kauze MeToo jednoduše doslova po ptákách...) ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička. Film sestává ze dvou prakticky nezávislých dějových linií (z nichž zejména ta na farmě mi přišla poměrně zbytečná), které se spojí až v poslední části filmu. Filmu chybí taková ta kompaktnost jedničky, ale jinak se jedná s poměrně slušnou rodinnou podívanou na jedno zhlédnutí. 65% ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Tajný život maznáčikov je pre mňa presne ako Hotel Transylvánia. Je to animák, ktorý z rôznych príčin nemá na päť hviezdičiek, ale kvalita vtipov mi znemožňuje dať priemerné tri hviezdičky, pretože do tejto kategórie by bol hriech zaradiť ho. Presvedčila ma o tom prvá časť, ktorú som si po druhej opäť pozrel, aby som si potvrdil svoj názor. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsme před třemi lety viděli dokonce v kině a byl jsem s ní dost spokojený. Oznámení dvojky mě vskutku potěšilo, nijak jsem ji ale nevyhledával a ani jsem nepomyslel, že bych ji také sloupnul na velkém plátně. Jestli toho teďko lituju, je celkem irelevantní, protože jsem si tuhle směsici příjemných vtipů a roztomile jednoduchého příběhu užil i doma a velké množství úsměvných momentů v dabingu, který jediný kino poskytuje u animáků, by vůbec nevyznělo tak pamětihodně. “Why are you hanging out with every cat in the universe?” ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • V novembri 2017 bolo potvrdené, že Louis C.K. sa nevráti ako Max po tom, čo bol obvinený zo sexuálneho obťažovania. (Astonko)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama