Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (Cinemart)

(více)

Videa (17)

Trailer 13

Recenze (143)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď som dal jednotke tri hviezdy, tak dvojke musím pridať ešte aj tú štvrtú, nakoľko dejovo sa to pekne rozvinulo, bolo tu viacero dejových sekvencií, ktoré potom splynuli v jedno, dobre sa na to pozeralo, párkrát som sa slušne zasmial a napokon animácie boli ozaj kvalitné. Takže nemám toho veľa čo vytknúť, aj keď povedzme si pravdu, existujú aj lepšie animáky. 70 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už samotný úspech prvého dielu ( vyše 875 miliónov doláčov ), mi prišiel ako nezmyselný. No a neúspech dvojky ( iba 429 mega ), mi práve preto prišiel ako zmysel dávajúci. Stavať jeden diel nad druhý, tu nemá podklady. Obe sú akosi nedotiahnuté animáky, pričom ten druhý stavia na komplexnosti a určitej závislosti na dnešnej pochybnej dobe ( to keď králiček oblečený do ženských šiat a parochne, v hrôze vykríkne - ´´Tak to je...bohovské´´ ). Čo už, za desať rokov, tu neostane aj tak kameň na kameni, tak si teda užívajme. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Tajný život maznáčikov je pre mňa presne ako Hotel Transylvánia. Je to animák, ktorý z rôznych príčin nemá na päť hviezdičiek, ale kvalita vtipov mi znemožňuje dať priemerné tri hviezdičky, pretože do tejto kategórie by bol hriech zaradiť ho. Presvedčila ma o tom prvá časť, ktorú som si po druhej opäť pozrel, aby som si potvrdil svoj názor. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vše, co jste chtěli vědět o vašich mazlíčcích, ale báli jste se zeptat - část druhá. Druhý díl se v mnohém podobá svému předchůdci a v podstatě pro něj platí to, co jsem napsal u jedničky. Tento film si opět nejvíce užijou děti a majitelé zvířátek. Snímek nabízí řádnou dávku akce (viz linie s bílým tygrem) a místy mile pobaví (viz sjetě ukňouraná Koule, uřvaný krocan, akční bábrle za volantem), nicméně všechno je to poněkud prvoplánové a ploché. Po týdnu si člověk na druhé Mazlíčky možná ani nevzpomene, avšak jako jednorázová a nenáročná jednohubka na volné odpoledne jsou ideální volbou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jsou zde tři příběhy v jednom. Max dostane na venkově lekci otcovství. Králíček se vydá osvobodit tygříka. A Briggite jde na záchranou misi za pískacím míčkem. Tenhle příběh, přestože měl nejméně prostoru, byl nejvtipnější. Tvůrci evidentně kočky znají, protože způsob, jakým se pes učí kočičím způsobům, byl dokonale odpozorovaný (máchnutí ocáskem do obličeje, šlapání po klávesnici, červený bod). Až tedy na to, že kočky by nikdy neuznaly absolutně žádnou královnu. ____ Maxův příběh byl nenápaditý. ____ Králíčkův protivný. Fakt nemám ráda, a přijde mi to i proti smyslu tohoto filmu, když se z nějakých zvířat dělají monstra - zde to odnesli chudáci vlci. Stejně jako nesympaticky vyznělo zobrazení jejich krutého pána jako karikatura Rusa. SHRNUTÍ: Domácí mazlíčci blbnou, více méně bez nápadu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku je vidět, jak Liam ve stoje vytáhne Maxe za uši a pak s ním takto i skáče. Pak k němu ve stoje i přijde a řekne mu, že má Maxe rád. Teprve až potom učí Max s Baronem Liama chodit. (NunchakuMan)
  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)
  • Mezi závěrečnými titulkami je ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama