Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • USA Surf's Up 2: WaveMania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší, tak jedničku jsem měl hodně rád... Nějak jsem se dokázal vzhlédnout v Codym, a jak vidí svět.. Naprosto parádní animace, která dělala z vodních záběrů něco více. I když nejsem úplný fanda toho dokumentárního stylu, tak nakonec si myslím, že film to posouvá někam výš a jako staršímu mě to vůbec nevadí. I když to kuře je na odstřel... A co sequel? Škoda slov, škoda času a naprosto zbytečný sequel. Podařilo se to, špiní to i super jedničku. Ti svalnatí surfaři jsou zlo! Kde je voda hergot! Radši stokrát znova první film než ještě jednou trpět tady. 15% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Chcel som niečo easy na zaspatie, no toto bolo plytké jak kavova lyžička otočená naruby. Tak blbé že som až nezaspal. Moja záľuba v rozprávkach tu nefunguje ani na 5% Ale z nostalgie k prvému dielu ako celkom fajn nápadu a celkom peknej animácií aspoň 1*. Nikdy viac nechcem naraziť na takúto sračku. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Je jen dobře, že to v Americe nešlo do kin, jelikož by na to nikdo nechodil. U nás, pokud dvojku chceme vidět, žel do kina musíme. Přijít s pokračováním po deseti letech je docela výzva, ale mělo se na čem stavět, protože jednička byla nadprůměrným animákem, který přišel zas s něčím novým. A to se právě o Divokých vlnách 2 říci nedá. Je možné, že dětské diváky to pobaví, a to jim přeju, ale pro mě to byla ztráta času. Ale viděl jsem opět známé tváře, tak dvě hvězdy musím dát. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Až mě zaráží, s jak velkou intenzitou a značným rozdílem je tu pokračování shazováno. Jednička byla divná, trapná, chaotická a nudná. O pokračování se to sice dá říct částečně taky. Děj byl čitelný a obsah nicmoc, nicméně konečně zmizela ta prapodivná reportážní forma, což kvituju s velkým povděkem. O to větší záhadou mi je, že se tu pohybujeme v hodnocení v diametrálně odlišných číslech. A přitom jde téměř o totéž! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Najzbytočnejšie pokračovanie animáku, aké som kedy videl. Ten pocit, keď zistíte, že v kinách vidíte upútavku na animák, ktorý už jednotkou nezaujal, a poviete si prečo. Tvorcovia žiaľ tentokrát trafili úplne vedľa a mizerný scenár zaobalili síce do pekných animácií, ktoré ale ani náhodou nedokázali zdvihnúť laťku vyššie. Jednoducho ten námet je nudný a snáď sa už trojky nedočkáme. 40 % ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama