Reklama

Reklama

Cizinec

Trailer

Obsahy(1)

Když Melanie vchází večer do baru netuší, že potká šarmantního a tajemného cizince. Okouzlena neznámým dokonalým mužem nastoupí k němu na člun, kterým ji odveze na vzdálený ostrov. Prožívá hodiny, o jakých doposud pouze snila. Nic na světě pro ni není tak důležité jako přítomnost. Cizincova vášeň však přeroste v posedlost a románek se začne měnit ve zničující hru. Melanie ví, že se z ostrova musí dostat za každou cenu. Ale její vášnivý obdivovatel má docela jiné plány. Začíná hra, kdo z koho. Nečekaná událost úplně změní její pravidla… (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Jino 

všechny recenze uživatele

První půlhodinku jsem si bohužel naivně myslel, že půjde o thriller v němž bude klasická šablona hry kočky s myší. Připravil jsem se proto na lyšácký úsměv Sama Neilla a jen čekal, kdy se to zvrtne. Naneštěstí se to nezvrtne, jen to připravované napětí vyšumí v neobvykle natočené drama o ženě, která nachází lásku vskutku netradičním způsobem. Od té doby Cizinec pluje úplně v jiných vodách a přiznám se, že mi tato změna směru moc nesedla, ale ten nápad nebyl vůbec špatný - jen ztroskotává na zpracování. 50% ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Uf. Pakliže jste rádi překvapováni žánrovými zvraty, tohle by se Vám mohlo líbit. Na mě to zabíralo, přestože režii nelze označit jinak než jako mdlou a postavy se vymykající čemukoliv vyjma kombinovaných psychiatrických diagnóz [romanticky naladěná režisérka asi chtěla cosi sdělit o nevyzpytatelné povaze milostného citu]. Ten ostrov s chajdou, mrazákem (bez tý ženský) bych samozřejmě chtěl. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

To zas byla jednou podivnost. Mělo to něco z Trosečníka (jen ten Wilson byl nějaký ztuhlý), bylo to tak trochu drama, trochu zvrhlá romantika a určitě to musela být i psychologická záležitost, protože tolik narušených jedinců pohromadě se dá jinak vidět snad jen na srazu celebrit nebo v ústavu pro duševně choré. Film ve mně vyvolal dilema, nad nímž si zatím marně lámu hlavu. Je horší únosce trpící utkvělou představou, vrah, který se zamiluje do své oběti (post mortem), nebo člověk, jenž si vezme vraha (přičemž je znalý situace)? Ani pro jednoho z nich nemám pochopení, a být to na mně, všichni tři dostanou teplou, studenou a do klece. Film nebyl nikterak skvělý, ale nenudil jsem se; na slabší tři kousky to stačilo. / Poučení: Ve vedrech je mrazák k nezaplacení. 3*- ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na obálce obalu od tohoto filmu si můžete přečíst, že jde o jeden z nejlepších filmů roku, který je nefalšovaný, originální, vtipný a děsivý zároveň. No polovina této definice by se dala brát vážně. Jeden z nejlepších filmů roku není rozhodně. O humoru a děsu bych zde nijak výrazně nemluvil. Ale nefalšovanost a originalita je tímto filmem celkem prošpekovaná. Žena je nejdříve hysterická z únosu, pak se začíná podvolovat a ikdyž už není se svým únoscem fyzicky, tak si ho psychicky stále připomíná. Vyústění filmu není tuctové a je to jeden ztěch filmů, který se hodí pro dlouhá odpoledne nebo k jiné činnosti. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov ,ktoré rozhodne mali potenciál ale stroskotávajú na zbytočných chybách.Keď sa nad tým zamyslíte : o čo tu vlastne išlo? Minimálne objasnenie konania postáv, strohé dialógy a obrovská naivita (žena pozná cudzinca 5 minút a hneď s ním ide na loď, na pustý ostrov kde ju drží v zajatí a jej sa to nakoniec začne páčiť!).Škoda , mohol z toho byť druhý Stroskotanec:-). Takto je to len chudobný súrodenec Má ma rád,nemá ma rád. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo na Novém Zélandu v lokalitách Jižní ostrov, Blenheim, Greymouth, Punakaiki a Westport. (GASTON73)

Reklama

Reklama