Reklama

Reklama

Cyborg Cop

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co ho noviny tiskového magnáta Carmichaela ukřižovaly zato, že zastřelil magnátova zdrogovaného syna, se policista z protinarkotického Jack Ryan (David Bradley) stáhl do ústraní. Sáhnout znovu po zbrani ho přinutí až zpráva o zmizení jeho bratra, policisty Filipa (Todd Jensen) , na protidrogové razii na karibském ostrově St. Keith. Toho zabil cyborg, sestrojený šíleným vědcem Kessellem (Jonathan Rhys-Davies), financujícím svou kybernetickou laboratoř z obchodu s narkotiky, kterému Filipovo tělo poslouží jako materiál pro výrobu dalšího cyborga. Jack odcestuje na ostrov, kde se seznámí s dryáčnickou reportérkou Carmichaelových novin Kathy (Alonna Shaw) a společně pátrají po Jackově bratrovi a utíkají před zkorumpovanou ostrovní policií a Kessellovými zabijáky.

Klasické akční sci-fi béčko z první poloviny 90. let od Nu Image (u nás distribuované MIDEM), v režii veterána Sama Firstenberga (AMERICKÝ NINJA 1, 2, AMERICKÝ SAMURAJ, DELTA FORCE 3). (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko, u kterýho asi nemůže být pochyb, že se nechalo inspirovat univerzálním vojákem, ale je to o hodně slabší, tupější a David Bradley i přes fakt, že s sebou furt nosí frajerskou ledvinku, toho moc nepředvede a jeho vlohy pro souboje nejsou zrovna na moc vysoký úrovni a tak jediný, co stojí za řeč je, když se dostane k nějaký palný zbrani a připíše si pár killů a následně ještě stojí za zmínku Alonna Shaw, která ukáže svoje dvě velký přednosti a je se fakt na co dívat, ale to je tak všechno. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Firstneberg znova rulez! Cečkoidná vykrádačka s vrcholným momentom erotickej scénky a gumenými robotmi, oproti ktorej je Van Dammeho Cyborg adept na Oscara. Len mi je divná tá veková hranica. 15+ je teda poriadne sito pre potenciálnych divákov a vzľadom na to, že to vyzerá ako Power Rangers s pár brutus zábermi a trtkačkou, tak je to vopred určené na nerušený odpočinok v tých najspodnejších poličkách videopožičovní. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Tradiční akčňák staré dobré doby, ve které místo Bradleyho mohl být třeba Míša Dudikoff a dopadlo by to úplně stejně. Je ale pravda, že Bradley je pravý americký frajer a hlas Pavla Trávníčka k němu neodmyslitelně patří. Jinak jde o zcela standartní akční jednohudbu, ve které je třeba mozek zcela vypnout a pouze se bavit chtěným či nechtěným akčním humorem proloženým litry umělé krve a pár dobrými hláškami. Dnes totální céčko, které potěší jedině videofily věrné osmdesátkovým akčním filmům, ve své době přijatelné béčko. Hudba: Paul Fishman ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ľudia nemajú žiadne spomienky :) To boli časi, keď nám VTV prinášala takéto skvosty. Klišé na akom som vyrastal. Bitky, erotická scéna, finálny súboj s monštrom a psychologický útok na city Cyborg Copa... (Ozaj, úvodná scéna z tohto filmu bola použitá aj v inom, kde hral ten istý herec - a nikomu nevadilo, že má iný účes - ale na názov si nespomeniem). A to geniálne prerazenie lebky! Skrátka klasika, ktorá ma miesto v mojom srdci... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Se divím, že nenechali Zounara nadabovat ten film úplně celej, včetně ženské postavy. V době vzniku už jsem byl na podobný film asi starý, tak snad štěstí, že jsem jej viděl až celé čtvrtstoletí po vzniku. Snad jen tak jsem si dokázal užít tu (nechtěnou) nadsázku a úchvatnou tupost, kterou to předkládá. Film trochu sráží zjištění, že to má ještě dvě pokračování. No do prdele... Škoda, že se Alonna Shaw filmu nevěnovala dál, jistě toho měla ještě co ukázat. 2,5* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack Ryan (David Bradley) s novinářkou dojdou do márnice a chtějí vidět mrtvoly, chce po dvojici černošský zaměstnanec povolení, načež Jack vytáhne bankovku, která je přeložená. V dalším záběru však jž přeložená není. (Armin82)

Reklama

Reklama