Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke svému miniaturnímu rozpočtu dost neuvěitelný a v dnešní době nenapodobitelný kousek. Unikátní "trash" feeling se mi navždy vryl do paměti. Dějově naprosto o ničem a ani fandové postapokaliptické scifi dle mého názoru nebudou příliš nadšeni, neboť film se od první minuty tváři vskutku brakově. Van Damme dost dobře kope, ale na to nutně nemusím sledovat hodinu a půl film, který je naprosto o ničem a končí stejně rychle jako začíná. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pro mě absolutní guilty pleasure,proto to brutální hodnocení. V opačném případě,bych dal 1 hvězdu. P.s. a pokud si nechcete zkazit zážitek,tak se vyhněte obloukem tomu d.c.úletu jménem Slinger,který je plný zcela zbytečných (pro tento druh filmu) monologů,přechodů z otřesného obrazu do hd a zpět (což nehorázně narušuje vnímání a soustředění se na film a spolehlivě tak ničí šanci na aspoň nějaký divácký zážitek) a kde vyměněná hudba (k horšímu),z toho udělala v podstatě 80min.rockový videoklip. No, ono by to stejně nebylo lepší, i v př., že by to celé bylo ve stejné obr./zvuk quallitě. Poprvé v životě se nedivím,že někdo sebral režisérovi film a přestříhal ho po svém. Páč tato Pyunova verze je romantický psychoblábol,který nemá s tou nekompromisní brutální řežbou v předchozí verzi skoro nic společného. Tolik smutných štěněcích pohledů vrhaných do kamery,málokdo vydrží. Snad jen fanatičtí přívrženci božského Van Damma. Nejlepší komentář...Superpero.:) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Keď sa povie postkatastrofické sci-fi, tak sa mi (aj napriek existencii skvelého ROAD WARRIORA) vyjaví tento film. Je veľa lepších filmov, ale pre mňa je štylizácia tohto príbehu do ruín domov a kanálov citovou záležitosťou. A keď sa k slovu dostané nôž hlavného hrdinu, som vo vytržení aj dnes! Nakoľko film vykráda iných tvorcov nie je dôležité, hlavné je, že Van Damme bol v skvelej forme a mal tu nabušeného záporáka. A spomienku na to, ako som v školskej družine tŕpol, keď bol J.C. priviazaný na kríži, mi nikto nezoberie... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ty filmy s pandemií mají teď úplně nový přesah. :-D Padouch s modrýma očima může být libovolný akcionář firmy na výrobu očkování. Jinak béčko až na půdu s atmosférou Šíleného Maxe a docela solidníma bitkama, ale příběh ve mě zanechal tak silný dojem, že už teď ráno nevím jak to dopadlo. P.S: Van Damme s paintballovou pistolí nemá chybu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já sice beru,že v době vzniku mohl být tento snímek považován za slušný akční nářez(hahaha),ale jsme o dvacet let jinde a já se bohužel těmto béčkům už nemůžu nic jiného než jen smát.Neuvěřitelná trapnost,od soubojů,přes herce,přes scénář až já nevím k čemu všemu.Ze všeho čučí neuvěřitelná levnost a naivita.Prostě jen primitivně natočená hloupost bez logiky s opravdu tupým dějem.Navíc i jeden z nejhorších filmů i samotného Van Damma. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Ralf Moeller měl tak silný německý přízvuk, že musel být předabován. (Chatterer)
  • Jackson „Rock“ Pinckney, který ztvárnil jednoho z pirátů, byl během natáčení nešťastnou náhodou Van Dammem udeřen nožem do oka, o které následně přišel. Pinckney ho zažaloval a u soudu získal 485 tisíc $. (Eldrick)
  • Jean-Claude Van Damme (Gibson Rickenbacker) bol počas natáčania filmu zažalovaný za úmyselné vypichnutie oka komparzistu pri súboji s mečom. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama