Reklama

Reklama

Cyborg Cop

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co ho noviny tiskového magnáta Carmichaela ukřižovaly zato, že zastřelil magnátova zdrogovaného syna, se policista z protinarkotického Jack Ryan (David Bradley) stáhl do ústraní. Sáhnout znovu po zbrani ho přinutí až zpráva o zmizení jeho bratra, policisty Filipa (Todd Jensen) , na protidrogové razii na karibském ostrově St. Keith. Toho zabil cyborg, sestrojený šíleným vědcem Kessellem (Jonathan Rhys-Davies), financujícím svou kybernetickou laboratoř z obchodu s narkotiky, kterému Filipovo tělo poslouží jako materiál pro výrobu dalšího cyborga. Jack odcestuje na ostrov, kde se seznámí s dryáčnickou reportérkou Carmichaelových novin Kathy (Alonna Shaw) a společně pátrají po Jackově bratrovi a utíkají před zkorumpovanou ostrovní policií a Kessellovými zabijáky.

Klasické akční sci-fi béčko z první poloviny 90. let od Nu Image (u nás distribuované MIDEM), v režii veterána Sama Firstenberga (AMERICKÝ NINJA 1, 2, AMERICKÝ SAMURAJ, DELTA FORCE 3). (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

majo25 

všechny recenze uživatele

Klasické akčné béčko so sci-fi prvkom v podobe kyborgov. Efekty a bojové scény sú postačujúce, hlavne vďaka Bradley-ovi, ktorému to v akčnákoch vždy išlo. Výnimkou nie je ani tento film. Dá sa povedať, že ani záporáci nesklamú. To, čo sklame, je suchopárnejší príbeh bez nejakého kvalitnejšieho scenára. Hodnotenie: 55% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tradiční akčňák staré dobré doby, ve které místo Bradleyho mohl být třeba Míša Dudikoff a dopadlo by to úplně stejně. Je ale pravda, že Bradley je pravý americký frajer a hlas Pavla Trávníčka k němu neodmyslitelně patří. Jinak jde o zcela standartní akční jednohudbu, ve které je třeba mozek zcela vypnout a pouze se bavit chtěným či nechtěným akčním humorem proloženým litry umělé krve a pár dobrými hláškami. Dnes totální céčko, které potěší jedině videofily věrné osmdesátkovým akčním filmům, ve své době přijatelné béčko. Hudba: Paul Fishman ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Firstneberg znova rulez! Cečkoidná vykrádačka s vrcholným momentom erotickej scénky a gumenými robotmi, oproti ktorej je Van Dammeho Cyborg adept na Oscara. Len mi je divná tá veková hranica. 15+ je teda poriadne sito pre potenciálnych divákov a vzľadom na to, že to vyzerá ako Power Rangers s pár brutus zábermi a trtkačkou, tak je to vopred určené na nerušený odpočinok v tých najspodnejších poličkách videopožičovní. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

...si z toho nepamatuju prakticky nic, kromě týpka, co pořád lítal na motorce, srandovně pomalých robotů a hlavně správně béčkový brutality, která se mi vryla do paměti navždy. Takovej ten film, který jsme my, osmdesátkový děcka, viděli pokoutně v dětství a připadali si díky tomu strašlivě ilegálně. Zdravim bratránka, kterej ty usekaný ručičky sledoval v nějakých osmi letech se mnou. (: ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ľudia nemajú žiadne spomienky :) To boli časi, keď nám VTV prinášala takéto skvosty. Klišé na akom som vyrastal. Bitky, erotická scéna, finálny súboj s monštrom a psychologický útok na city Cyborg Copa... (Ozaj, úvodná scéna z tohto filmu bola použitá aj v inom, kde hral ten istý herec - a nikomu nevadilo, že má iný účes - ale na názov si nespomeniem). A to geniálne prerazenie lebky! Skrátka klasika, ktorá ma miesto v mojom srdci... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack Ryan (David Bradley) s novinářkou dojdou do márnice a chtějí vidět mrtvoly, chce po dvojici černošský zaměstnanec povolení, načež Jack vytáhne bankovku, která je přeložená. V dalším záběru však jž přeložená není. (Armin82)

Reklama

Reklama