Reklama

Reklama

Konečná

  • Irsko Terminal (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pozdní večer, nástupiště metra je vylidněné, jen uklízeč a cestující, který čeká na vlak. Na vlak, který nepřijíždí. Proto dostane radu, aby na něj počkal v místní kavárně Terminálu. Tam se Bill (Simon Pegg) seznamuje s okouzlující Annie (Margot Robbie). Přiznává se jí, že pomalu a bolestivě umírá, a tak spolu přemítají, jak by mohla vypadat jeho smrt. Billovi se to však nelíbí, ale to už Annie rozjíždí svoji touhu po krvavé pomstě. (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

mickyreed 

všechny recenze uživatele

Je to kapku rozporuplný. Herecky super, zápletka je dobrá, člověk do konce neví o co jde. V závěru přijde několik překvápek. Pro člověka, co má rád moderní noir jsou to vizuální orgie. Jediný, co podle mě pokulhává je zpracování příběhu - nešťastný průstřihy, který občas prozradí až moc a působí nadbytečně, protože lehce myslící člověk si spojí souvislosti i bez polopatickýho vysvětlování. Je zkrátka vidět, že je to něčí prvotina, ale spousta věcí okolo to zachraňuje. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ono to má styl a není to zle natočené. Trochu akce by bodlo, ale budiž... No problém je, že přesto, jak se to snaží být šokující, každý zvrat je celkem snadno předvídatelný. Žádný wow efekt se tedy nekoná. Scénář i dialogy prozrazují moc brzy, jde to naproti těm méně vnímavějším, nicméně ti ostatní si to díky tomu nemohou užít. Hudba mi k looku vůbec neseděla. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

To obsazení mi dělalo trochu rozpaky, vlastně jsem ani pořádně nevěděla, do čeho jdu. Co můžu říct s jistotou je, že tento snímek má určitý styl, který asi nesedne každému a mohl by na některé diváky působit spíš divadelně. Mně trošku vadilo to časté prolínání linií, docela často jsem byla z děje zmatená a nevěděla, co si o něm myslet. Ve finále to ale bylo roruzleno docela dobře a Margot to celou stopáž táhla v podstatě na svých bedrech sama. Víc než tři hvězdy ale nedám kvůli tomu, že to působilo tak nějak povrchově a hloupě. Ale zážitek to špatný nebyl, i když můj postoj je k Terminalu spíše neutrální. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na tejto snímke sa nájde skutočne veľmi málo pozitív. Štylizovaná neónová stupidita, ktorá mala vďaka dobrým hercom veľké ciele, ale na tie kvôli stupidnému scenáru nemala šancu dosiahnuť. Snáď okrem vizuálnej stránky nie je čo chváliť. Margot Robbie sa síce snaží, ale v porovnaní s jej minulou snímkou Ja, Tonya tu nepredvádza ani z polovice tak dobrý, alebo zaujímavý výkon. O Mikovi Myersovi škoda hovoriť, on sa hodí naozaj len na toho magora Powersa. Za všetko, ale môže scenár, ktorý by chcel šokovať a ponúkať zaujímavé zvraty, ale pritom všetkom je deravé a hlúpe. To je ako keď psík s mačičkou robili tortu. Celkom veľké sklamanie, ale 1 hviezdička za dvojičky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Víc než hodinu jsem pořádně netušil, na co se vlastně dívám. Dělala mi problém návaznost, příliš jsem nechápal dialogy, unikalo mi proč se postavy chovají tak jak se chovají a navrch mě občas do očí bila přepálená stylizace. Závěrečná čtvrthodina byla vysvětlovací a i když to v hrubých obrysech nakonec dalo jakýs takýs smysl, přišlo mi to od Steina jako podvod na diváka. Nehledě na to že dost zásadním způsobem porušil jedno z Knoxových pravidel. Takhle se dá vlastně natočit cokoliv. 25% za herce. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama