Reklama

Reklama

Howaito riri

Obsahy(1)

Uznávaná keramická umelkyňa Tokiko (Kaori Yamaguchi) a jej manžel stretnú Haruku (Rin Asuka), ktorá ušla z domu. Vezmú ju k sebe domov, kde ju Tokiko učí keramike. Tokiko má však za sebou temnú minulosť, no jej učnica ju priťahuje viac než čakala. (Arsenal83)

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Intenzivně vášnivý dotykový nahý a psychologický film o složitých vztazích v keramické dílně mezi lesbickou ženou, jejím mladým mužem a dvěma dívkami, kdy žena se intenzivně miluje s dívkou a žárlí na muže, když se s ní miluje on. Drama vrcholí, když druhá dívka zaútočí na muže milujícího se s dívkou nožem, ale probodne dívku stojící před ženou. Ale vše se znovu vášnivě obnoví, ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Hideo Nakata bol kedysi asistentom réžie v Nikkatsu, ale kým stihol postúpiť na režiséra, Nikkatsu skončilo. Preto je toto jeho režisérska prvotina v tejto "brandži". (Arsenal83)
  • Názov filmu v preklade znamená biela ľalia, čo je japonský odkaz na ženskú homosexualitu. (Arsenal83)
  • Toto dielo bolo vyrobené a vydané ako súčasť projektu "Roman Porno Reboot'' na 45. výročie založenia Nikkatsu Roman Porn, ktorý do roku 1988 vyrábal v Japonsku filmy pre dospelých. (Arsenal83)

Reklama

Reklama