Reklama

Reklama

Red Force 3

  • Hongkong Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao (více)

Obsahy(1)

Velkou výstavu známého návrháře šperků Yamamota v Tokiu přepadnou gangstři a po krvavém boji ukořistí nejcennější klenoty. Do případu se osobně zainteresuje místní inspektor Okata, kterého žene vpřed nejen dopadení zločinců, ale také msta za zavraždění jeho asistenta. Stopy gangstrů vedou do Hongkongu, kde působí madam Yeung - elitní příslušnice zvláštního nasazení. Přítomností atraktivní ženy inspektor není nadšen, ale nemá na výběr. Protivníci jsou nelítostní, a tak jim vzájemní konkurenti Yeung a Okata společně vyhlásí boj na život a na smrt... (duklak2)

(více)

Recenze (37)

castor 

všechny recenze uživatele

Štafetu přebírá ve slušném tempu Cynthia Khan a ohánět se umí parádně. Chybí výraznější režisérská osobnost, na tuhle poutavou řežbu (i když akční scény se nevyznačují takovou promyšleností jako dřív i později) dohlíží dvojice tvůrců, kdy třeba Arthur Wong má za sebou desítky titulů coby kameraman. Nostalgie sice nějakou roli sehraje, ale hlubší zážitek znovu kalí opravdu nablblý humor, ukňourané dialogy a situace, kdy se jednotlivé postavy snaží vyjádřit své zvláštní myšlenky. Nohy a ruce každopádně kmitají znamenitě. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Je to obycajny priemer, kde sa najvacsi doraz bral skor na take detektivne patranie, aj ked tam nechybali bojove sceny. Tie sa mi zdali trosku take slabsie, akoby tomu nieco chybalo. Dej filmu sa pomalicky dostaval do finale, ktore na konci bolo nejake narychlo spichnute. Zdalo sa mi to nejako odflaknute a zjednodusene. Hlavnu rolu dostala Cynthia Khan, ktora sa do tej ulohy hodila dokonale, ako rit na serbel:) Od komedialneho ovplyvnenia sa upustilo, ako tomu bolo v predoslom dieli. Jeden zaber predsa len dostal priestor pre tento prvok, ked jeden chlapik chcel uniknut pred policajtkou drziac sa rezervy, akoze na aute:) To bola podarena scena pre usmev na tvari:) Celkovo to neni spatny film, ale ani nie moc nadpriemerny. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Trojka není vůbec špatná, ale na původní Red Force to nemá. Má oblíbenkyně Michelle Yeoh je pryč a místo ní přišla Cynthia Khan. Není špatná – její první bitka s lupičem byla dobrá, ale dlouho mi trvalo, než jsem si na ní zvykl. Dvojice lupičů – vrahů to rozjela solidně, pěkný masakr se šperky, střílečka v baru, bitka v loděnici. Jen ten japonský polda mě postupem času začal srát. Bojové choreografie slušné, mrtvých tu je taky dost – to se mi u této série líbí, no prostě lepší průměr to je. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

V sérii dochází ke střídání stráží a po Michelle Khan/Yeoh nastupuje Cynthia Khan, která je adekvátní náhradnicí, jen má smůlu, že vyfasovala díl, ve kterém je dosti slabá choreografie bojových scén. Po komediální dvojce humor opět ustoupil do pozadí a po brutálním masakru nevinných v klubu v jedničce, se tady dočkáme neméně brutální loupeže šperků, při níž zařve rekordní počet policistů a později nechybí tradiční hongkongské klestění si cestu davem střelbou do kolemjdoucích. Finále je rovněž slabší a taky chybí typický force melodram na konec, i když kladné postavy předtím prořídnou. Ale jsou tu dvě scény, které si pamatuju ještě z puberty a vy nejspíš taky: 1. Utíkající zločinec naskočí na rezervu vzadu na odjíždějícím džípu, ale ukáže se, že je to jen papundeklový stojan, auto odjede bez něj a Khan ho z něj skopne. 2. Atentát na strýčka Khan v nemocnici pomocí dálkově ovládaného modýlku vrtulníku s trubičkou dynamitu na každé lyžině. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Michelle Yeoh pred kamerou a Samma Hunga a jeho skvadru kaskaderov za kamerou vystriedali Cynthia Khan a ti menej schopni clenovia slavneho klanu Yuenovych. Tento diel som nikdy nemal rad, lebo ma nebavil jeho pribeh a vôbec ma nezaujali ani postavy. Ci na kladnej strane barikady alebo zaporaci. Prial som smrt vsetkym do jedneho. Najviac ma sral ten japonsky detektiv. Nevyznamenalo sa ani herecke obsadenie. Obcas sa tu sice mihne nejaky môj oblubeny komik ale ich vystupy su skôr divne. Humoru celkovo dost ubudlo. Napriek tomu, ze ma film cely cas temnu atmosferu, tak paradoxne bitky aj ked su miestami dost drsne, tak zaroven obsahuju viacero vtipov jak z filmov Jackieho Chana, co je dost bizar. Napriklad zaporak chce zdrhnut, tak si vyskoci na rezervne koleso na aute, ale auto odide a rezervne koleso ostane na mieste pretoze nie je sucastou auta. WTF? Asi nejake pokusy o japonsky humor, kedze tu je niekolko japonskych postav. Dokonca aj eroticka scena je dost uchylna. Prva polovica filmu je strasna nuda. V druhej sa vo väcsej miere dostane k slovu akcia. Choreografia je priemerna s dôrazom na brutalitu. Vadilo mi caste zrychlovanie bitiek, co nemam rad. Cynthia Khan je pekna a sympaticka. Aj v bitkách pôsobi celkom dôveryhodne. Najlepsi na celom filme je ale Dick Wei a jeho par bitiek. Hudba ma tentokrat strasne iritovala. Mala asi navodit temnu atmosferu, ale mne znela neprijemne. Tento diel som na rozdiel od ostatnych videl len parkrat a nikdy mi úplne nesadol. 5/10. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama