Reklama

Reklama

Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Buďme upřímní, celá první polovina je vlastně neskutečně přiblblá. Jak se vše děje, proč a kdy se to děje. Ale to je vcelku o podobných kousků normální. Jen zde je to vše nahečmáno moc za sebou. Film mě začal opravdu bavit od chvíle setkání s taťkou. Nejen, že nesmyslů v jednání postav ubylo, ale začalo to mít koule. Pak už jsem se nechal unášet čistou lepší béčkovou jízdou. Co mě naopak bavilo je, že tvůrci i Gerard vedí že chlapák stárne a klička v podobě zdravotního stavu je super. Navíc se nestane debilní klišé s migrénou v nejméně vhodnou dobu. Jinak je ale Mike Banning stále mašinou, kterou nezastaví naprosto nic a je to dobře. Protože to jsem od filmu chtěl. Nejlepším dílem je pro mě asi dovjka, ale i zde můžu v klidu napálit 75 procent za poctivou podívanou pro nás, akční dinosaury. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Při sledování prvních deseti minut je vám jasné, jak to všechno dopadne. Jde pouze o to, kolik Butler vykostí padouchů a jestli vybouchne jeden barák a nebo víc. Chválím osvěžení v podobě Nicka Nolteho aka táťky zálesáka a pár dobrých momentek, resp. dobrých akčních nápadů. Především pak úvodní scénu na řece a poslední souboj, který byl paradoxně asi nejvěrohodnější ze všech a také velmi krátký. Je nezáviděnihodné, že zbourání nemocnice vypadá superrealisticky a mraky ostatních sekvencí je čistokrevná fušeřina. Na jedno pokoukání pro fandy série, potažmo akčních filmů asi ještě OK, ale prosím po čtvrté ať už nic nepadá. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

S tejto Fallen série pre mňa najlepší kúsok. Jednotka bola fajn, zaujala predovšetkým prostredím, dvojka bola iba ľahko nadpriemerná strielačka a trojka ukáže Buttlera na úteka, čo ma osobne najviac bavilo. Netvrdím, že príbeh je niečo extra, práve že, je už ohraný a predvídateľný, ale pod režisérskym okom Rica Romana Waugha (výborné filmy s väzenia Felon a Shot Caller) to ma šmrnc, tempo a predovšetkým veľmi pekne natočené akcie, ale aj solídneho zloducha, ktorý vie zatopiť pod kotlom. P.S.: aj scéna za titulkami je super. 75% - 4* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Padol Biely dom, padol Londýn a logicky tak v tejto trilógii padol aj filmový zážitok, ktorý ani v predchádzajúcich častiach nebol ničím výnimočným. Takého dobrého herca ako je Gerard Butler je škoda na tak ploché akčné thrillery, a to predovšetkým také, kde stále zachraňujú amerického prezidenta. Veď to je už kategória sci-fi, kto by dnes Trumpa chcel zachrániť? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ach ten Butler a ty jeho akčnáky... nejdřív na mě prskne otřesný Den of thieves, pak snad ješte otřesnější Hunter killer a do třetice stihne dokurvit společně s Frýmenem (panem zapomenutá vedlejší postava po celý život) celou tuhle sérii. Akce může bejt super jak chce (za tu taky nechávám jednu hvězdu) to nic opět ale nemění na tom to, že mě vůbec nezajímalo, kdo tu akci přežije, koho oddělaj, co se bude dít dál, protože to je prostě nezáživný, suchý, hudba je děsná bída a opět jsem odhalil záporáka během první minuty, opět twist vokatej jak voči pičo. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (14)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v New Yorku, Washingtone, na viacerých miestach vo Veľkej Británii a tiež v bulharskej metropole Sofia. (MikaelSVK)

Související novinky

Tři další Pády s Butlerem v plánu

Tři další Pády s Butlerem v plánu

11.11.2019

Gerard Butler a jeho akční série Pád Bílého domu, Pád Londýna a Angel Has Fallen je v kinech kupodivu držák, který tu s námi očividně ještě pár let zůstane. I přes kolísající kvality jednotlivých… (více)

Reklama

Reklama