Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (89)

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek sem prožíval stejně jak chuť si vůbec pustit tenhle film.Navíc dost nesympatický obsazení , a na další prosranej čas u filmu bylo zaděláno.Po dvaceti minutách se to ovšem začalo stáčet směrem k napětí,ruku v ruce s tim přišla i větší kvalita.No a konec byl slušnej masakr.Nakonec se z toho vyklubal ,s ohledem na použitej materiál,vcelku koukatelnej filmek.60%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Další z řady nezávislých filmů s podivnými postavami v hlavní roli. V tomto případě se ale naštěstí nejedná o otrocké následování příběhové formule daného žánru a tvůrci si pro nás přichystali akčnější a brutálnější variaci, ve které hrdinové vezmou věci do svých rukou a která dokáže pobavit i napnout a funguje nejen jako charakterová studie, ale také jako povedené dobrodružství, kterého se rádi zúčastníte. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Velmi oddechový snímek, který zaujme především svým pojetím a překvapivou svižností. I Don't Feel at Home in This World Anymore je až na pár zádrhelů slušně odsýpajícím filmem, který nepřestává bavit svou hravou bezprostředností a upřímným přístupem. Velké plus je i hlavní ústřední dvojice Melanie Lynskey a Elijah Wood, na jejichž skvělých hereckých výkonech celý film stojí i padá. Skvělá práce! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Od téhle netflixové produkce jsem čekala o dost víc. I když jsem předpokládala, že světové to nebude, asi bych uvítala lepší humor a peprnější dialogy. Hlavní ženská postava se mi navíc zrovna moc nezamlouvala. O něco zábavnější byl Elijah Wood v podobě podivného souseda. Nejvtipnější roli tu ale asi předvedla Chrtistine Woods alias tak trochu sjetá znuděná manželka. To byl asi jediný moment, kdy jsem se smála nahlas. Příběh totiž jinak za moc nestál. Na konci se sice děj dostává do trochu brutálnější sféry, ale není to nic co by ho dělalo zapamatovatelnější. Slabší průměr. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od úvodu sarkasticky vtipné. za vlasy svojskou podivnosťou pritiahnuté, no zato dostatočne odľahčené, aby divák pochopil, že tento film je určený predovšetkým pre okamih, kedy sa človeku ani omylom nechce premýšľať. Veľmi vydarená oddychovka, ktorá sa v poslednej tretine celkom slušne "rozhýbe"! Macon Blair vstúpil do filmovej brandže veľkou teniskou .. tak uvidíme, ako to pôjde ďalej. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)
  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)

Reklama

Reklama