Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Od téhle netflixové produkce jsem čekala o dost víc. I když jsem předpokládala, že světové to nebude, asi bych uvítala lepší humor a peprnější dialogy. Hlavní ženská postava se mi navíc zrovna moc nezamlouvala. O něco zábavnější byl Elijah Wood v podobě podivného souseda. Nejvtipnější roli tu ale asi předvedla Chrtistine Woods alias tak trochu sjetá znuděná manželka. To byl asi jediný moment, kdy jsem se smála nahlas. Příběh totiž jinak za moc nestál. Na konci se sice děj dostává do trochu brutálnější sféry, ale není to nic co by ho dělalo zapamatovatelnější. Slabší průměr. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pohodová multižánrovka která začne jako komediální drama ze života, pak se změní v sousedský krimi a v závěru se z toho stane prakticky home invasion horor kde neni nouze o ustřelený ruce a prostřelený hlavy. Macon Blair zde jasně využil to co se naučil ve spolupráci s Jeremy Saulnierem neboť to má takovej ten uvěřitelnej nádech realismu včetně scén násilí. Hlavní role jsou sympatický, obzvlášt když si vezmete v potaz že ty dva jsou už dávno za zenitem. Jak jsem řekl, pohodovka. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek sem prožíval stejně jak chuť si vůbec pustit tenhle film.Navíc dost nesympatický obsazení , a na další prosranej čas u filmu bylo zaděláno.Po dvaceti minutách se to ovšem začalo stáčet směrem k napětí,ruku v ruce s tim přišla i větší kvalita.No a konec byl slušnej masakr.Nakonec se z toho vyklubal ,s ohledem na použitej materiál,vcelku koukatelnej filmek.60%. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela, jaké slovo by vystihlo můj pocit z tohohle filmu. A pak mi to došlo: indie. A jelikož se mi dnes nechce psát tu elaborát, bude to jen bodovité shrnutí toho, co mi během filmu a po něm projelo hlavou (jako dobře mířená nindžovská hvězdice): * zvláštní atmosféra na pomezí nudy a zaujetí * dva podivíni, co mají více štěstí, než rozumu * hlavní hrdinka, vcelku prostá holka "z lidu", žádná katalogová samice, což v dnešní době oceňuju * Hobit se zpočátku do role moc nehodí, pak si člověk zvykne a nakonec ho má i svým způsobem rád * děvče občas leze na nervy svojí přílišnou slušností, naivitou a uťáplostí, přesto je ale vidět, jak to pod povrchem bublá. Holt někdo tu páru vypustit umí, jiný ne... * kántry nepůsobí rušivě a přežila jsem ty táborákové cajdáky i já * černý humor, prezentovaný tak jako mimoděk a nenásilně, je dokonalý! * Trochu rozporuplné dílko, ale za zkouknutí stojí. Zvlášt, pokud se tady taky už úplně necítíte jako doma. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela sranda a docela úlet. Vlastně takový pohodový kousek vzorově odkazující na to nejlepší a nejujetější od bratrů Coenů. A musím teda říct, jak je hrozně fajn, že v rámci jejich odkazu v dnešní době někdo natočí film a ten film ještě k tomu všemu baví. Melanie Lynskey a Elijah Wood byla parádně ujetá dvojka a celé to do toho stejně ujetého příběhu sedlo. Filmová jednohubka, ale zato zábavná jednohubka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)
  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)

Reklama

Reklama