Reklama

Reklama

Seal Team 6

(seriál)
  • USA Six
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 51 min (Minutáž: 42–48 min)

Hrají:

Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Brianne Davis, Nadine Velazquez, Walton Goggins, Rus Blackwell, Donny Boaz, Angela Relucio (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Toto válečné akční drama, které napsal na Oscara nominovaný scenárista a veterán z vietnamské války William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) spolu se svým synem Davidem Broylesem, bývalým příslušníkem vojenské jednotky pro zvláštní operace, sleduje bratrstvo novodobých amerických válečníků z jednotky Námořnictva SEAL Team 6, ty nejlepší z nejlepších, jejichž mise s cílem zlikvidovat jistého talibanského lídra se zhatí, když odhalí amerického občana, který spolupracuje s teroristy coby džihádistický bojovník. Osmidílný seriál inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje práci těchto příslušníků SEALu, složitost jejich soukromého života a jejich rozhodování v momentech, kdy jim jde o život. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

SPOILERY:

 

Rip oddělal Američana, nevinného. A pak zjistíme, že jeho bratr je terorista. Kdyby Rip nechal žít toho bratra, tak by pomáhal bráchovi ne? Takže oddělal budoucího teroristu, nebo nevinnýho?

Wencek

Wencek (hodnocení, recenze)

spider74

Sice je pravda, že postupy akcí vypadají velice profesionálně, ale zbytek je klasická akční kravina v americkém stylu. Po tom co zajali hlavního hrdinu se to zvrtává v akční klišé. Hlavní hrdnina v zajení překecá teroristy, uteče, zase ho chytí, nic se mu nestane. Teroristi se vraždí mezi sebou. Promiň, ale to má do reality hodně daleko. Kdyby se takhle choval opravdu v zajetí, tak mu kebuli ufiknou hned na začátku. Ve všech dokumentech o speciálních jednotkách zatím ukazovali jak se chovat v zajetí a rozhodně to není chovat se vzpurně.

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Crybaby

Od minulého týdne to nějak vázne na CSFD s tou aktivací, mám to takhle asi u 3 seriálů. Přitom datumy těch seriálů jsou předem dané... 

Uživatel spider74 smazal svůj příspěvek.

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

Zatim me to bavi a jsem spokojenej. To jak jsou zobrazeny akce mi prijde realny. A ty rodinna dramata zatim nejsou tak dlouha jako treba u Over there. Pro me fajn serial se zajimavou tematikou. 

spider74

spider74 (hodnocení, recenze)

Všichni pro které to byla nuda a zívačka by si měli uvědomit, že tenhle seriál není o vystřílet co nevíce nábojů, ale o tom co nejvíce divákovi přiblížit reálnou práci speciálních jednotek v terénu. Pokud si budu chtít užít nekontrolovatelnou řežbu pustím si třeba Postradatelné :)

na příspěvěk reagoval Wencek

spider74

spider74 (hodnocení, recenze)

Také bych se moc neodvažoval to srovnávat s protiúderem. Ten byl v hodně ohledech daleko více komerční a pro věci neznalé masy. Je naivní si myslet jak dva sebelepší vojáci opakovaně a často bez taktické přípravy a jistění zvládnou několinásobné přesily a ostatní netrefí ani vrata od stodoly .Tím nechci říct, že to je špatný seriál-právě naopak, ale je prostě jiný z výše uvedených důvodů . U Six jde vidět, že jim zde pomáhali odborníci, kteří se v problematice těchto jednotek docela orientují a tvůrci chtějí aby se přiblížil co nejvíce realitě. To jak se zde při akčních scénách vojáci pohybují, kryjí se a jde zde vidět ten tisíckrát nacvičený dril a koordinaci, žádné zbytečné rádobyhrdinské excesy je fakt pastva pro oči. Každy má v týmu svůj ůkol,chová se jak profesionál a když už musí střílet je to opravdu nevyhnutelné. Celé tohle bylo nádherně vidět v druhém dílu při zásahu na lodi. Jsem rád , že seriál tohoto typu a kvality se objevil a jen doufám že to vydrží i u následujících dílů.

Uživatel spider74 smazal svůj příspěvek.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Je tam dosť vojnovej záležitosti (aspoň záberov na vojenskú techniku) či XY času extra-nudnej rodinnej drámy ?

Martin_47

Martin_47 (hodnocení, recenze)

Snad ne :D srovnávat to s protiúderem. Jediný srovnání vidím v The Unit.

IvoB

IvoB (hodnocení, recenze)

Já bych to zatím nezatracoval. Jasně, na první pohled to není tolik atraktivní jako zavedené a známější seriály, ale takový realistický vojenský seriál se mi docela líbí. Osobně se mi to líbilo, akorát jsem se nestačil moc sžít s postavami a tím pádem mi byly jejich osobní linie docela putna, což je podle mě možná hlavní problém. Ale v další epizodě by to mohlo být o dost zajímavější :)

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav na první české ohlasy. Zahraničí nic moc, na Rottenech  Average Rating: 5.47/10. :/

Reklama

Reklama