Reklama

Reklama

Seal Team 6

(seriál)
  • USA Six
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 51 min (Minutáž: 42–48 min)

Hrají:

Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba, Edwin Hodge, Brianne Davis, Nadine Velazquez, Walton Goggins, Rus Blackwell, Donny Boaz, Angela Relucio (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Toto válečné akční drama, které napsal na Oscara nominovaný scenárista a veterán z vietnamské války William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) spolu se svým synem Davidem Broylesem, bývalým příslušníkem vojenské jednotky pro zvláštní operace, sleduje bratrstvo novodobých amerických válečníků z jednotky Námořnictva SEAL Team 6, ty nejlepší z nejlepších, jejichž mise s cílem zlikvidovat jistého talibanského lídra se zhatí, když odhalí amerického občana, který spolupracuje s teroristy coby džihádistický bojovník. Osmidílný seriál inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje práci těchto příslušníků SEALu, složitost jejich soukromého života a jejich rozhodování v momentech, kdy jim jde o život. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Seal Team 6 (2017) 

Problémem Seal Team 6 je fakt že to má být pokud možno co nejrealističtější válečný seriál. Jenže ono se tu neválčí skoro vůbec, což je sice možná podle pravdy, ale pro diváka to je celkem hrůza. Porovnání akce a rodinných scén je tak 30-70. Většinou tak vidíme průměrné herce, kteří jsou fajn v akci, ale v herectví to je velký špatný. Máme tu několik hlavních postav, takže si za těch 18 dílů zapamatujte jména tak tří. První série ještě očividně měla solidní rozpočet a hlavně Gogginse. Ten ale před druhou vyklidil pole a z průměru šel seriál téměř na dno. Natahované, ukecané, nezáživné. Předčasnému konci naprosto rozumím. Velká škoda, protože poslední scéna byla nejsilnější za celou dobu seriálu a ukázala, že Seal Team 6 mohl být parádní, temný a akční. Jenomže není. ()

Série 1 (2017) (S01) 

Deset minut se střílí, třicet povídá a řeší se vztahy v rodinách a mezi jednotlivými postavami. Po většinou dost velká nuda, která nefunguje ani jako náborový seriál. Nuda, šeď, málo akce. ()

Ghosts (2018) (S02E02) 

Na to, aby Vám fungovalo drama, musíte mít dobrý herce. A pokud něco Seal Team 6 určitě nemá, tak dobrý herce. Tím pádem je všechno, kde se nestřílí a řeší se problémy v rodině, totálně mimo. ()

Danger Close (2018) (S02E10) 

Kdyby byl celý seriál tak mrazivý a hlavně kvalitní, jako poslední scéna, byl by Seal Team Six seriálová událost. ()

Reklama

Reklama