Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla všechno a to všechno ztratila během jednoho okamžiku. Teď je její manžel mrtvý, ona je obviněna z vraždy a na krk jí dýchá trest smrti. Jediným východiskem je útěk! Risa Stantonová měla ideální rodinu i peníze, ale vše se jí zhroutilo, když našla svého manžela Fina zavražděného a detektiv Malloy ji obvinil z vraždy. Manželův přítel Brett ji sice obhajoval, ale přesto byla odsouzena na smrt. Cestou do vězení se však Rise náhodou podaří utéct a rozhodne se najít skutečného vraha. Začne zkoumat svůj případ a zjistí, že manžel jí celá léta lhal a vedl dvojí život. S detektivem v patách musí najít odpovědi na otázky, které možná vedou k rozuzlení případu. Proč byly v manželově kufru havajské košile, když jel do chladného Denveru? Kdo je záhadná žena, která mu poslala vzkaz, on pak odešel a byl zavražděn? Proč měl ve firmě dvě rozdílné účetní knihy? A proč Brettovi tak záleží, aby odešla ze země? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

5150 

všechny recenze uživatele

Řadový tv thriller, ve kterém se místo akce mluví. Zápletka je lehce nepřehledná a pointa se dá vytušit. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní variace na Uprchlíka, byť s kratší stopáží(což mi vůbec nevadí). Příjemně mne to překvapilo a pro dámy bude nepochybně atraktivní účast Roba Stewarta(Vražedné pobřeží) v roli detektiva Malloye. Nepostrádá napětí. Mohu jen doporučit - ve srovnání s originálem tenhle televizní film rozhodně oči klopit nemusí. Suma sumárum - stejně kvalitní čili stejné hodnocení. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Ženské vydání Uprchlíka s Harrisonem Fordem. Žena (Joanna Pacula) je falešně obviněna z vraždy svého manžela. Uteče z vezeňského transportu a snaží se sama najít vraha. Detektiv (Rob Stewart), který jí je v patách postupně zjišťuje že na její nevině asi něco bude ... ()

Reklama

Reklama