Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 4

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (85)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu,který mě nějak extra nechytil rapidní zlepšení. Hlavní trojice je sympatická a vtipná a Jack Black zde dostal tak 10 minut (kdyby zde nebyl vůbec nic se nestane a šel bych i na 5 hvězd). Slappy zde má dobré hlášky a i příšery jsou solidní (v jedničce byla obří kudlanka tady je obří pavouk). Do dalších dílů bych klidně šel. P.s. plusové body za parodii na To pobavila :-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jack Black je tu asi 5 minút, je úplne zbytočný a zjavne celá rola bola zahraná za jeden deň. Niektoré zábery vyzerajú nádherne (čarodejnice so zelenými hlavami), ale celkovo potenciál Halloweenu je strašne nevyužitý a netuším prečo v tak rozsiahlom univerze, ako sú knihy Goosebumps, je nutné recyklovať toho istého záporáka v už druhom filme. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesto, že se mi zdála jednička lepší, tak Ukradený Halloween o moc horší není. Jedná se typicky průměrnou dětskou podívanou, která přináší od klasických pohádek aspoň trochu více vtipu a napětí. Za jedno shlédnutí s dětmi to stojí, ale zařazení Husí kůže 2 do pravidelného repertoáru, to je málo. Mimo to návrat Jacka Blacka byl totálně zbytečný a nesmyslný. Vůbec jsem tento krok nepochopil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $46,700,633Tržby Celosvetovo $93,215,785Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ O nič horšie ale ani lepšie než prvý diel. Ale veru čakal som od toho ďaleko väčšiu hrôzu, nakoniec dalo sa to. Schéma ako hrom ale občas pobaví. /45%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl úlet. Proč by tedy druhý měl být o něco lepší? Samozřejmě je o něco horší, ale to v případě prvního dílu není úplně rozdíl. Filmařský blázinec, efekty v pohodě, herecky spíš podprůměr. Kdybych se nedočkal Jacka Blacka, který se tam teda navíc ještě mihne, neměl bych důvod si film ani pouštět. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)
  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)

Reklama

Reklama