Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

"Mám bradavky jako rumové pralinky." ..... Jeden ze základních kinematografických počinů, které by neměly chybět na žádné gentlemanské domácí akci (dalším je třeba vrcholně vkusný Muži bez zábran). Pouštět samozřejmě s hvězdným dabingem Martina Sobotky, aby se to se soustředěním na "děj" nemuselo přehánět. "Kdo je to?" ------------------------------------------------------- "Já nevim." ()

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

Má to kouzlo podomácky spíchnuté amatérské legrácky, kterou dělal mimořádně poučený fanda a znalec klišé. V originále spousta vychytávek, dabovaná verze nemá smysl. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pitomost, která se od jiných neskutečných pitomostí liší tím, že je neskutečnou pitomostí úmyslně, což jí škodí, neboť od úmyslně neskutečné pitomosti by člověk čekal více zábavy než od neúmyslně neskutečné pitomosti. Zpracování je - velice, převelice mírně řečeno - amatérské. Steve Oedekerk ví o natáčení filmů asi tolik, co já o pěstování macešek, není divu, že mu vyklíčil podobný hybrid, označitelný za film v pravém slova smyslu možná tak po dvou litrech fernetu. Z části (z podstatné části) "to" tvoří scény z klasických kung-fu filmů. Scény, které byly bezostyšně ukradené a Oedekerkem brutálně znásilněné. Srandovní dabing vážných filmů je fajn, stačí znát originál a sebeimbecilnější vtípek vás hned pobaví jako máloco. Jenže kolik lidí zná zde zesměšňované kousky? Je pochopitelné, že Asiat mluvící hlasem á la Truman Capote pobaví každého, ale nikdy nemůžete spoléhat pouze na takto přízemní druh humoru. Tedy, můžete, ale pak musíte počítat s označením "vysmahlé hovado bez špetky dobrého vkusu" nebo něco v tom smyslu. Pokud se fajnově ztřískáte a budete vědět, do čeho jdete, možná vás Smrtonosná smrt pobaví, ale uvažte sami, jestli vám to stojí za peníze investované do alkoholu či jiných látek s degenerativními účinky. BTW, kung-fu kráva rulezz!! 35% Zajímavé komentáře: Visáč, lennyd, MRK ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $16,037,962Tržby Celosvetovo $16,994,625║ Úlet ako sa patrí, vydarená parodia na kung-fu filmy. /85%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí je záverečný trailer na další díl. Ten v sobě zahrnuje všechny klišé o pokračování. Dražší, větší, všeho více a všechno více ujeté. Jinak film žádný zázrak a dabing totálně na ..... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jediná opravdu vtipná věc je závěrečný "trailer" na druhý díl. Docela zajímavý nápad zparodovat staré kung-fu filmy dotočením a předabováním originálu se, bohužel, těžce nevydařil. Celé to zůstalo jen v rovině pšoukání a vůbec fekálního humoru. Ač je z filmu jasné, že Oedekerk je fandou, tak mohl mít trochu soudnosti a obsadit někoho jiného do hlavní role. On je totiž největším záporem filmu. Tedy hned po fatální chybě (u parodie) a to, že krom pár světlých momentů to není vtipné nýbrž trapné. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušná bejkárna. Celkem vtipná klasika a parodie na Kung-Fu. Místy je to opravdu přestřelené a ulítlé, že je to až vtipné ( Souboj s krávou a batoletem TOP). Kdysi by film fungoval lépe než dnes, ale kdo rád Shaolin Fotbal, Kung-Fu Melu a podobný komediální styl, tak tohle se dá v pohodě mezi ně zařadit. 5/10. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lituju všechny, kteří viděli tenhle parodický skvost dabovaný. Minimálně polovina gagů totiž vychází z hlasového projevu Oedekerka a dalších. Nikdy bych neřekl, že se mi tahle bláznivina tak vryje do paměti, nebo se některé její hlášky stanou mým osobním kultem. Ve středoškolském období mi máloco vykouzlilo takhle široký úsměv. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Točím si reťazou, točím si reťazou!“ Steve Oedekerk (režisér ACE VENTURU 2: VOLANIA DIVOČINY a buddy movie NIE JE ČO STRATIŤ, kde exceloval ako nočný vrátnik s fetišom v tanci) nakrútil vymydlene a osprostene hysterickú paródiu (poctu!?!) ázijským kung-fu filmom á la Bruce Lee. Fakt, že sa na to niektorí diváci po úvodnom zmastení niekoľkých bojovníkov (prostredníctvom batoľaťa) nemôžu pozerať ešte neznamená, že to nie je presne také, aké to Steve (tiež vám pripomínal vlasatého Bena Stillera?) chcel mať. Brutálne bizarné gagy (kravka, nunčaky, Simba, „Naschvál sme ho trénovali zle, aby bola sranda.“) striedajú ešte podstatne drastickejšie dialógy („Ja som tu šéf.“ – „A komu šéfuješ? Ľuďom s veľkými bradavkami?“ ALEBO „Baby, keď dodrkocete, mám tu pre vás nejaké kopance do riti.“ ALEBO „Iú, viú, iú, viú-viú!“ – „Čože?“ ALEBO „Putoval som veľa míľ, aby som ťa našiel.“ – „A koľko míľ? Povedal by si desať miliónov míľ?“ – „No... iste nie desať miliónov.) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutecne kokotska komedie a parodie na kung-fu filmy, kdy vetsinu casu jsou sceny ze staryho japonskyho filmu, jehoz nazev si uz nepamatuju a neni snad ani na csfd. Kdyz se Oedekerk spoleha pouze na vtipy spocivajici v tom, ze vsichni japonci jsou teple namluveny a skoro az piskaj, tak to je o nicem, ale obcas to prezene a je to tak stupidni, az se clovek musi smat. Ale v momente, kdy sem dava svy vlastni forky, tak je to fakt perfektne vtipny. Navic Oedekerk, ackoliv desny hovado, tak ty pohyby mu celkem verite a je docela i namakanej. Celkove strasne stupidni, ale vetsinou taky docela zabavny a par momentu je nezapomenutelnejch. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V konceptu naprosto šílené, v realizaci naprosto perfektní, výsledek bohužel kdesi na půl cesty mezi geniální kultovkou a dalším počinem z řady podprůměrných a esteticky i motivově velmi problematických komedií z období přelomu milénia. Skoro si říkám, že čím víc je člověk filmově vzdělaný, tím víc si musí Smrtonosnou smrt užít, protože teprve v takovou chvíli si dovede v plném rozsahu představit, kolik práce, podotýkám, že naprosto precizně udělané, na tom filmu vlastně reálně je. A přitom taková blbost. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku trapná blbost, ale několik vtipnejch pasáží by se našlo, nicméně ten českej dabing byl teda otřesnej, asi by to chtělo skouknout v originále, ale zase to bylo docela srandovně namluvený ()

choze 

všechny recenze uživatele

"CO DOSTANETE, KDYŽ ZKŘÍŽÍTE SOVU S GUMOVÝM LANEM? MOU PRDEL." Amatérsky působící parodie na staré kungfárny stojící na záměrně trapném humoru, který mi většinu času připadal jen trapný, ale několikrát ve své doslovnosti nebo absurditě naprosto geniální (např. scénka s břichomluvci). "TOČÍM SI ŘETĚZEM... TOČÍM SI ŘETĚZEM..." ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1. Být více než povrchně obeznámen s parodovaným žánrem. 2. Nacházet se pod vlivem lehkých drog, či alespoň úplňku. 3. Shledávat wushu souboj člověka s hovězím dobytkem tuze legračním. 4. Být zavodněn sedmičkou libovolného destilátu nad 40 % voltáže. Pokud splníte nejméně tři ze čtyř výše uvedených podmínek a neodradí vás hned úvodní intro s Brucem Leem v prochcaných plenkách, co rád válí sudy po kamenitém svahu, můžete zhodnotit Oedekerkův kung-fu almanach zhovadilosti jako docela ucházející záležitost, včetně doprovodného zvěrstva v podobě českého one-man show dabingu. A pokud striktně dodržíte podmínku číslo 4, budete ráno navíc přeborník v kung-fu stylu Hou Quán (hádáte správně, je to styl opice).. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost! Sledování způsobuje měknutí mozku... Je to prostě naprostá kravina, nevim jak vás před tím už víc varovat a divím se, že film není v žebříčku 200 nejhorších filmů. Přiznávám, že několik vtipů bylo docela podařených, ale celkový dojem byl tak tragický, že se sám sobě divím, že jsem to dokoukal. PS: Film jsem viděl v originálním znění, ale řekl bych, že je to jedno. Ze všeho nejvtipnější je na tom filmu český název - Smrtonosná smrt:D a záběry, které se objevují při závěrečných titulcích a zobrazují natáčení několika trikových scén. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Okrem dramatických zoomov v úvode a zaverečných titulkov, neponúkne Kung Pow absolútne nič (okrem toho, že film komplet vyspoileruje Tiger & Crane Fists) čo by stálo za zlámanú grešľu. Simultálne dialógy sa pohybujú niekde medzi ZŠ (ty si prdol!, ja som prdol?, on si prdol!) a jasličkami (chrrrr, uiiii-uiiii, chrocht), choreografia (ak nerátam pôvodne zábery) nulová, Oedekerk nesympatický, a film pri svojej infantilnej debilite na jeden šup prakticky nestráviteľný. Ruky preč. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Niekolko ozaj vtipnych okamihov a skvelo vystihnuta atmosfera starych kung fu filmov, avsak na druhej strane, mnohe forky su naozaj prehnane, ba az trapne. Ak mate radi kung fu a este ste aj fanusikmi blaznivych parodii, zrejme sa pobavite. Ak vsak nie, mohli by ste vyberom tohto filmu velmi skaredo zakopnut. (4/10) ()

Trellíno odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je srágora nejtěžšího kalibru! Neuvěřitelně trapná slátanina, jakých se za život moc nevidí. Zajímavý nápad s předabováním starších filmů zde díky naprosto hrůzostrašnému dabingu vychází hodně naprázdno. Nikdy víc. To radší třikrát Zamilovanýho profesora a Poldu k tomu. ()

Reklama

Reklama