Reklama

Reklama

V pasti

(studentský film)
všechny plakáty
Česko, 2014, 8 min

Recenze (4)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jako vždy hodnotím u studentských filmů a debutů především potenciál. Tenhle kousek má své pěkné momenty, ráda se podíváme, co autor vytvoří dalšího. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY! Nezačalo to špatně. Nějaký muž je uvězněn v jakési místnosti. Prostě v pasti. Dostává malé příděli jídla a hlavně je tam sám. Pak za ním přileze šváb. A v tu chvíli mi bylo jasné, co se bude dít dál. Jak jinak, z těch dvou se stanou kamarádi, muž pak něco zapisuje, kouká se na nějakou němou grotesku a píše si nějaký deník. Usne. Druhý den je šváb mrtvý. To už jsem ale očekával. Pak mě i napadlo, jak to skončí. Myslel jsem si, že umře. A vida! Měl jsem pravdu. Celý film jsem si ale říkal: "Kdo ho tam věznil? A za jakým důvodem?" To se ale asi nedozvím. A to mě právě zklamalo nejvíc. ()

Numinek 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency. Námět se mi zdál super, bohužel zahráno hrozně amatérsky.. bod ubírám i za použití hudby z Requiem za sen, který mi přišlo jako zoufalý pokus vyvolat emoce.. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Nejhorší co můžete ve filmu udělat je nebýt originální. Autor dílka má zřejmě rád Nolana, takže do svých 8 minut dokázal vměstnat svou parafrázi Nolanova studentského filmu Doodelbug, okořenil to soundtrackem Time z Počátku plus jako bonus přidal soundtrack z Requiem za sen. Na první pohled dobré, ale jakmile nahlédnete pod skořápku, tak je to neuvěřitelně suché a banální. ()

Reklama

Reklama