Reklama

Reklama

V pasti

(studentský film)
všechny plakáty
Česko, 2014, 8 min

Recenze (4)

Numinek 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency. Námět se mi zdál super, bohužel zahráno hrozně amatérsky.. bod ubírám i za použití hudby z Requiem za sen, který mi přišlo jako zoufalý pokus vyvolat emoce.. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jako vždy hodnotím u studentských filmů a debutů především potenciál. Tenhle kousek má své pěkné momenty, ráda se podíváme, co autor vytvoří dalšího. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY! Nezačalo to špatně. Nějaký muž je uvězněn v jakési místnosti. Prostě v pasti. Dostává malé příděli jídla a hlavně je tam sám. Pak za ním přileze šváb. A v tu chvíli mi bylo jasné, co se bude dít dál. Jak jinak, z těch dvou se stanou kamarádi, muž pak něco zapisuje, kouká se na nějakou němou grotesku a píše si nějaký deník. Usne. Druhý den je šváb mrtvý. To už jsem ale očekával. Pak mě i napadlo, jak to skončí. Myslel jsem si, že umře. A vida! Měl jsem pravdu. Celý film jsem si ale říkal: "Kdo ho tam věznil? A za jakým důvodem?" To se ale asi nedozvím. A to mě právě zklamalo nejvíc. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Nejhorší co můžete ve filmu udělat je nebýt originální. Autor dílka má zřejmě rád Nolana, takže do svých 8 minut dokázal vměstnat svou parafrázi Nolanova studentského filmu Doodelbug, okořenil to soundtrackem Time z Počátku plus jako bonus přidal soundtrack z Requiem za sen. Na první pohled dobré, ale jakmile nahlédnete pod skořápku, tak je to neuvěřitelně suché a banální. ()

Reklama

Reklama