Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

LencaN 

všechny recenze uživatele

O chlup slabší než jednička. Holt úděl dvojek. Chybí tomu prvotní wow efekt. Scénář byl takový zvláštní a pokulhával, ale což. Sranda to byla pořád. Naši staří dobří naštvaní ptáci :D animace naprosto stejně dobrá, výběro songů opět úžasný, chytlavé rytmy. Navíc ta ptačí mrňata byla k sežrání a ta úplně prťata, co se sotva vylíhla z vajec, ta byla k uňuchňání. Takže ano, stejně jako jednička, ani na dvojku nedám dopustit, i když má už nějaké mouchy. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Detinské, primitívne, nekreatívne a príbehovo obrovské NIČ. No napriek tomu nesklamalo, ba naopak, naplnilo moje očakávania. Toto je presne ten typ hollywoodskeho blockbuster animáku, ktorý vznikol čisto len za účelom zisku. Veď na deťoch sa vo filmovom biznise zarába predsa najlepšie. Decko vždy príde aj s aspoň jedným rodičom, ktorý musí paradoxne za svoj lístok nedobrovoľne zaplatiť viac. Každopádne, nerobím si ilúziu o pixaroch. Každý (skoro) film je vytvorený pre 💰💰💰, avšak niektoré majú aj pridanú hodnotu. Toto by malo pri rozprávkach platiť dupľom. Akože, načo je dobrá takáto ********?!? Okej, to som sa trošku opustil, teraz k veci: Naozaj je to strašná bieda, aspoň čo sa príbehu týka. Logiku tu radšej ani nespomeniem. Animačne fajn - pekné, farebné (veď bodaj by nie). Postavy sa tiež celkom dajú zniesť (najmä king Pepa, drobci a ten žltý turbo sú obzvlášť vydarení), + sa mi páčila nutnosť spolupráce medzi Prasatami a Vtákmi (nelietavými). Humorná stránka, ktorou je to celé prešpikované do maxima, je vtipná len na absolútne minimum. Vtipy skrátka celé zle. Napriek tomu sa pár slušných scénok našlo. Jednotka ma celkom bavila až do samotného konceptu hry - vystreľovania vtákov z praku. Prvému filmu teda zakomponovanie konceptu populárnej videohry za mňa vôbec nevyšiel (nič iné však nie je toho dôvodom ako scenáristická lenivosť). Dvojka ho zase pre istotu absolútne nevyužíva (mimo dopravy v úvode). Ja sa aj z tohto dôvodu pýtam, čím by boli tieto dva filmy, keby nemali na sebe nálepku Angry Birds? No finančne úspešnými hitmi určite nie... ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Finští videoherní ptáci v americkém kabátě jsou zpátky a jede se v naprosto totožných kolejích jako v původním filmu. Zápletka možná disponuje zajímavějšími aspekty i větší smrští vtípků pro malé i větší, ale sešel jsem se s několika specifickými vadami, přes které u mě nejede vlak. Vykrádačka songů z jiných animáků či repetetivnost scén z obdobných děl mi přišly až moc okaté. Smůla tvůrcům, že si dokážu takových prkotin povšimnout. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dvojka Angry Birds se sice nesla v podobném stylu jako jednička, přesto jsem měl pocit, že je přece jen o něco málo lepší. Stejně jako poprvé na mě použitý humor tak úplně nefungoval, evidentně byl určen mladším ročníkům, takže jsem se zasmál jen občas. Situaci vylepšila nová mise a spolupráce s úhlavními nepřáteli. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)
  • V scéne, kde Striebrenka hovori Rudohnevovi, keď sa pokúšajú dostať do superzbrane, že lano je moc krátke, tak to nie je pravda. V nasledujúcej scénke sa spustí na lane až dole a ešte vydá dĺžka lana aj pre Rudohneva. (Budisovie)
  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama