Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

emma53 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi scházel nějak rek, který je neprůstřelný mezi kanonádou střel a je to tady. Jack byl sympaťák, obklopen ženským ansáblem, čemuž se vůbec nedivím. Mělo to grády, to ano, ale za mě pouze mírný podprůměr. Přece jen jsou lepší kousky na skladě, tak si hvězdy schovám do strozoku na příští podobnou akci. Ale pro chlapy je to určo o chlup lepší podívaná, kompars se jim bude líbit, o tom nemám pochyb :-) A Bruse si tam jen trochu zaskočil mezi ně na kafčo, jinak se snad vůbec nemění, je to stále stejný kluk. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů, kde se objeví Bruce na dvacet minut. Nevím, co ho nutí jít do těchto projektu, ale tímto tempem se dostane do Seagalovské produkce. Plno rádoby vtipných a cool dialogů, které nudí, dělají z hrdinů nesympatické hovada a není důvod proč jim fandit. Akční scén je celkem málo, ale je to asi to nejpozitivnější na tomto filmu.....3/10 ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Bruce na stará kolena začal lézt do dost podivných béček a tohle bylo jeno z nich. Celé to bylo takové nějaké sešlé věkem. Claire Forlani už fakt nevypadala na to, že by se do ní znovu zamiloval smrťák Pitt Joe Black a o ostatních hercích - nehercích se ani nebudu zmiňovat. Být členem Black Ops, tak si celý štáb najdu a golfovou holí bych mu ukázal co je to našlehaná zmrzlina ! Dozíval jsem to do konce a dávám za jedno šťěňátko. Spoiler - Upozornění pro ekoteroristy a greténisty, při natáčení byl golfovými míčky znečištěn oceán a pláž elektrošrotem. * ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabší akční film s průměrnými akčními scénami, kdy vše jde moc snadno. Diamanty za šílené sumy nikdo nechrání a "jen" se o ně perou gauneři. Dialogy mimo střílení o ničem. Herecké výkony pouhý průměr, kdy ani Willisovo charisma je nezachrání. Pohledna Logan (Jenna B. Kelly) byla fajn. Celkově tedy slabší průměr. 2z5 ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Mlaďoučká ženská coby sniperka (rádobydrsňačka), co zabíjí lidi chladně, bez mrknutí oka, jakožto jedna z těch kladných. Hm. To má být cool, nebo co? Hlavní hrdina dostane tři pořádné rány pěstí do ksichtu a dvě čela a nemá ani modřinu, či kapku krve. Fajn. Záporáci nahání hrdiny na motorových člunech, střílí po nich vším možným a neudělají ani jednu díru do člunu. To ještě v roce 2016 myslí někdo vážně? To si tvůrci myslí, že ještě šplháme po stromech, či co? Nebo že nám je 10 a tím pádem budeme u toho slintat jenom proto, že se tam střílí a vybuchuje? Do toho všeho Willis s jeho jedním, znuděným, čuráckým výrazem, který používá už v každém filmu. Claire Forlani je tu na kopačku do ksichtu. Digitální krev+ záblesky z pistolí jakožto odporná pohodlnost současných filmařů. A obrázková animace v titulcích, která už je otravná, obehraná a trapná stejně, jako reklamy na mobilní operátory s dvojsmysly. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno