Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Použitelná adaptace Dracula's Curse, pro mne překvapivě i po stránce kresby; atmosférou a stylem vychází silně z artworků Ayami Kojimy, takže po strašně dlouhé době 'vážný' západní animovaný seriál, na nějž jsem schopná koukat bez vtíravých myšlenek na Savo v očích. Děj je svižný a příjemně krvavý, pár scén vyloženě roztomilých (kostel ve čtvrtém díle pravítkuje mocně), práce s klišé taky ujde a Trevor (tak nějak všichni Belmontové) i Sypha mě štvali vždycky, s tím jsem smířena. Za Alucardovu závěrečnou BT šermovačku zaokrouhluji na 4* a doufám, že pokračování bude. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nemám tenhle druh "animáků" zrovna rád,ale po pozitivních ohlasech dostala Castlevania šanci a rozhodně nelituji. 1.série : za 4 díly se nedají čekat zázraky,přesto skvěle fungují jako rozjezd a příprava na to co přijde.Dracula je hodně charismatický záporák a jeho motivace je pochopitelná.Trevor není od začátku úplný klaďas,ale i díky skvělému dabingu Richarda Armitage si brzy získá sympatie. 2.série : všechno se rozjíždí ve velkém.Je tu hodně (pro mě osobně) dobrých nápadů jako třeba Drákulův skákací hrad,skvěle funguje chemie mezi ústřední trojicí a to samé platí pro kombinaci japonsky vypadající animace a "americké" akce. 3.série : trochu sem se bál jak bude fungovat bez Drákuly,ale naštěstí byly obavy liché.Třetí řada je sice nejdelší,nejukecanější a chvílemi trochu přešlapuje na místě,ale i ty "filozofické" hovory se díky dabingů pánů jako Bill Nighy skvěle poslouchají.A pak přijdou poslední dva díly,ze kterých mi regulérně spadla brada a které nabídnou to patrně nejlepší z celého seriálu.Epická akce,silné momenty a konkrétně devátý díl sem měl potřebu si hned pustit ještě jednou. V souhrnu je tedy Castlevania skvělá zábava,která velmi příjemně překvapila a pokud bude další řada rozhodně nebudu otálet...80% ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Castlevania rozhodně nepatří v herní historii k seriím, které by měly nějak zvlášť originální příběh, vlastně jde o čisté béčko. Proto není divu, že i prozatimní 4 díly Anime adaptace jsou klišovitě béčkové jako řemen. ------- Už úvodní díl, který se točí kolem toho, že se nasere samotný Drákula, protože mu pomatení lidé upálí jeho milovanou ženu a on na ně za odměnu povolá armádu přimo z pekla působí jako primitivní béčko z osmdesátých let. To zároveň neznamená, že by Castlevania nebyla zábavná, jen je potřeba brát příběh s velkou rezervou. Pak si totiž užijete parádní temnou atmosféru a skvěle brutální souboje, ale bohužel nic moc mimo to. Tedy zatím. Úvodní 4 díly jsou v podstatě jen jakousi předehrou, to hlavní by teprve mělo přijít a bude zajímavé sledovat, jestli se zejména scénář alespoň trošku oprostí od jednoduchého videoherního příběhu. Prozatím za čisté 3*. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Od 20 let starýho Symphony of the Night se pod značkou Castlevanie neobjevilo nic pamětihodnýho (ačkoliv Lords of Shadow byla zábavná odbočka) a tak může bejt člověk rád že po neustále odkládaný a rušený filmový verzi dostal prostor aspoň tenhle animák. Kromě toho že to hezky vypadá se to i hezky poslouchá a soundtrack je zajímavá kombinace středověku a moderní elektroniky. Nebojí se to ukázat ani krev takže hned ze začátku to nabídne lidi rozseknutý vejpůl, mrtvý děti nebo voka letící vzduchem. Postavy jsou zajímavý a dialogy nejsou nijak klišovitý. Nevidim důvod proč nedat 5 hvězd neboť jedinej zápor kterej v tomhle vidim je to že 25 minut na díl je sakra málo. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Japonske anime look like. Je to celkom pecka, akurat preco sa v relativne temnom a dospelom serialy postvy musia chovat tak infantilne. Nechapem. Vysoka vekova prisupnost. Pribeh drsny a krvavy. A obcas to prelozia scenami ako pre male deti. Mimo to som ale spokjny. Fandim kazdej veci s Drakulom, ktora nie je ponizujuca hovadina. Hru som nehral ale tipujem ze toto moze byt povazovane za vydarenu hernu adaptaciu. Epizody su kratke a tri serie sa daju zbuchat fakt rychlo. Pohodove 4*. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama