Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Trestuhodná nuda, což se při tom počtu scénáristů... asi dalo čekat. Taky to vysvětluje naprostou překombinovanost zápletky s dvojitým zvratem a vetchou motivací ústředního protivníka (o záporákovi se snad ani nedá mluvit). Charlieho andílci si zapomněli hrát a snaží se to uhrát na vetché "emancipační" vějičky stylu úvodní promluvy. I jako cílová skupina se musím notně držet, abych neobracela oči v sloup nad "silnými" ženami se skvělým šatníkem, kterým se nepovede ani jedna jediná mise. A marketizací toho, že jedna z hrdinek okukuje zadky pánské i dámské. Jediné, co to trochu vytahuje z průseru je Kristen Stewart, která se očividně docela dobře bavila. Jinak jde o plýtvání dobrými jmény na mizerné role (Djimon Hounsou). Globalizace andílků naštěstí dostala od tržeb červenou a já si příště radši pustím díly s trojicí Diaz-Liu-Barrymore. Je s nimi totiž o poznání větší sranda (protože jsou prostě přepálenější). P.S. Ústřední píseň je jedna z těch nejhorších, které jsem za poslední roky slyšela. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pocitovo najslabšie z troch posledných filmov. Obsadenie síce fajn, dokonca aj Tvajlajťáčka ukázala, že má mimické svaly, ale naivné až to bolí. Keby to bola vyslovene paródia, tak to beriem, ale ono to paródia byť zrejme nemala. Čo potešilo, tak úloha pre Jonathana Tuckera, ktorý si strihnul pekného tvrdého hajzlíka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa nám pred 17 - 20timi rokmi predstavili anjelikovia na plátnach po prvýkrát, bolo ta zábava. A to nesmierna. Neriešili sa žiadne problémy, či už sociálne, politické, alebo iné. Ženské v tom prípade boli búchačky, ktoré boli ženami, a ktoré boli skvelé v tom, čo robili, a nepotrebovali si v každej vete dokazovať, že muž je oplzlé hovädo a zaslúži si potrestať. Boli to dámy, ktoré bavili aj jedno a aj druhé pohlavie. Dnes je ale doba iná. Prehnaný feminizmus, lesbizmus, gender atď. A to v snímku, ktorý by mal byť čistokrvnou komerčnou zábavou? Takéto témy, nech si nechajú filmy na art festivaloch. Škoda toho premrhaného talentu, lebo tieto slečny majú každá niečo do seba, ale utopiť to v prehnanom subjektívnom názore, to naozaj nefunguje. Viď tržby. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Hned po úvodní scéně jsem to sice chtěla vypnout s tím, že už jsem moc stará na to, abych plýtvala svým časem na koukání na špatné filmy až do konce, ale zvědavost mě nakonec přiměla zůstat a potom už to bylo jen lepší. Byly tam sice nějaké ty, jak dnes děti říkají, cringe momenty, ale obecně to byla stejně nelogická, mírně zábavná akční slátanina jako každý druhý film, tak nevím, na co si všichni stěžují. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama