Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne snad že bych byl nějak extra velký fanda předchozích Andílků,ale oproti tomuhle je to hotové mistrovské dílo.Už trailer naznačoval,že nepůjde o nějaký světoborný kus,ale realita předčila všechna očekávání a noví andílci jsou snad nejhloupější a nejméně zábavný film,který jsem viděl za posledních možná i několik let.Akční scény jsou nevýrazné a některé nedávají moc smysl,humor nefunguje a zápletka je slabá i na podobný druh filmu.Nepomáhá ani fakt,že se film bere extrémně vážně ve vší té extrémní girl power,kdy muži jsou tu buď jen jako záporáci (kterým se navíc nedá moc věřit jak moc jsou evil),nebo úplná paka.Chápu,že se Elizabeth Banks snažila,ale stvořila naprosto nefunkční a zbytečný film,který ale není hloupý natolik aby bylo zábavné ho sledovat...20% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nová verze Charlieho andílků se naprosto zaslouženě stala propadákem, jelikož aby někdo v dnešní době natočil něco tak naivního, nesoudného a infantilního, a snažil se to dokonce protlačit do kin jako nový hit, to je blázen, neboť na něco takového nemohou být diváci v dnešní době vážně už snad ani zvědavý. Oproti této zoufalosti jsou dokonce i oba McG-ího Andílci prvotřídní zábava. Tady je totiž špatně vážně úplně všechno, tedy snad až na neuvěřitelně sexy Kristen Stewart, což ovšem toho příliš nezachrání, neboť proti ní stojí tuctová, nenápaditá a hloupá zápletka, jejíž trapnost a zoufalost stoupá úměrně se stopáží, čímž se v úplném závěru na stupnici blbosti, tuposti a idiotnosti dostaneme na rozhraní 1 až 10 bodů na neuvěřitelných 9 a půl, akce je pak vážně poskromnu a když přeci už jen dostane prostor, adrenalin v divákovi vážně stoupne, ale to jen z důvodu, že se sám sebe musí ptát, jestli tohle má vůbec zapotřebí, dialogy pak vyznívají jak z nějakého teatrálního pořadu pro předškoláky, očekávat nějaký tvůrčí styl, atmosféru, napětí, či cokoliv neočekávaného, je zbytečné a co se obsazení týče, krom zmiňované sexy Stewart tu nikdo nestojí ani za zmínku, prostě jen banda nevýrazných a sebeztrapňujících se paznehtů, jenž pouze doufali v tučný šek, neboť být to jen o čisté soudnosti, nemohl by se tomu z vlastní vůle upsat snad nikdo. Možná má kritika této podívané je tedy až přehnaně tvrdá, nicméně musím zopakovat, Charlieho andílci 2019 je tak trestuhodně neatraktivní, nezajímavý, nevkusný, naivní a mdlý filmový počin, že tohle někomu nabízet, či dokonce doporučovat, by byla ryzí troufalost a neúcta. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne to nefunguje. Zaslúžený prepadák. Už dávno som nevidel takú slabú akciu, ktorú nezachráni ani kôň a to už je vážne čo povedať, lebo nepísaným pravidlom je, že kôň (alebo prepad automobilovej kolóny) automaticky vylepšuje akčnú scénu. Tu nie. Tu je to márne. Tu je márne všetko. Neviem, či bol horší príšerný scenár (to mysleli vážne s tým „šokujúcim“ odhalením záporáka?) alebo podpriemerná chémia medzi hercami. Počas finálneho zostrihu zjavne nebolo všetko v poriadku. Mnohé momenty bijú do očí (chlap nabodnutý uprostred párty a okolo neho normálne stoja hostia a bavia sa?). Pritom Elizabeth Banks (ako Bosley!), Ella Balinska a hlavne Kristen Stewart (prekvapivo, ale funkčne ako srdce tímu) vôbec nie sú zlé; len im to spolu proste neladí, snažia sa tváriť, že ich natáčanie nesmierne bavilo, ale mal som problém uveriť im to. Zvláštne je, že kým ženský kasting sa relatívne vydaril, mužský je fakt biedny; z Jonathana Tuckera, Djimona Hounsoua alebo Patricka Stewarta (ktorý mal na konci predviesť akčnú scénu, ale nakoniec to vyzerá presne tak, ako to je: ako keď 79-ročný anglický divadelný herec urobí tri trošku rýchlejšie pohyby rukou a strihač to „diabolsky“ zostrihá do pseudoakčnej scény). Občas to má záchvevy niečoho, čo za istých okolností mohla byť dobrá zábava (tanec), dané okolnosti sa však bohužiaľ nedostavili. A o „nahradení“ Billa Murray na fotkách fakt neviem, čo si mám myslieť. Produkcia: Drew Barrymore! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

'Bella', 'Yasmine' a 'that tall girl' se pod vedením 'Effie' snaží oprášit (polo)zapomenutou slávu svůdně vražedných andílků, což se jim místy daří díky svižně natočeným akčním scénám, které měly (paradoxně, a ani přinejmenším v šovinistickém slova smyslu) pořádné koule. Člověk se s triem podívá do několika pěkných lokací, vypráší padouchům kožich a dočká se i nějakých těch dějových zvratů. Co se obsazení týká, tak mi nejvíce seděli sympatická Elizabeth Banks, s charismatickým Patrickem Stewartem a vcelku nemluvným, ale o to více vražedným Jonathanem Tuckerem. Titulní trojice byla nemastná, neslaná - ale neurazila. Sam Claflin byl po většinu své stopáže za blbečka na facku. I když má film v popisku komedie, tak se člověku v podstatě nedostane žádného zapamatovatelného vtipného momentu. Pokud by byla humorná linie na vyšší úrovni a film nevznikl v období "boomu ženských filmů", tak bych dal solidní tři hvězdy, v tomto případě jde však o lepší dvě. P.S. Lana rulezzz! ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)
  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama