Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bellas dělají to, co umí nejlépe - zdrhají." Komentátoři jsou skvělí a dokonale si svoje štěky užívají. Opět. Bellas jsou průměrný. Opět. A opět bych nechal vyhrát někoho jinýho. Samozřejmě Věčnou vlhkost, protože ... no to je jedno. Pár fórků se přitom povedlo, ale byly drsně vytlačeny hasičákem Tlustý Amy. Na tý holce mi nevadí snad jenom to, že tlustá. Ta její trapnost je totiž neuvěřitelně otravná. Jak já jsem přál jejímu milujícímu otci, aby ji odvezl na ty Kajmany, vybílil jí konto a nakrmil s ní žraloky. Ale tady se takovej hepáč snad ani nedal čekat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem předcházející díly, ale řekl bych, že je to celkem jedno, vlastně by člověk udělal lépe, kdyby si pustil pouze taneční čísla (dvě opravdu stojí za to) na youtube. Jinak je tu seslepován jakýs takýs příběh, který jistě ani nevzbuzoval extra naděje, spíše to funguje jako fajnová rozlučka, která fanoušky jistě potěšila. A já na to koukal kvůli Hailee Steinfeld, škoda, že jí tu není více, jednou to ale bude velká hvězda. Naopak mě celkem zklamala Anna Kendrick, ale třeba zas potěší příště. Co jsem tak pochopil, tak je trojka Ladíme stejně "dobrá" jako ostatní díly, takže dohánět s největší pravděpodobností nebudu. PS : John Lithgow mě tu na rozdíl od Táta je doma 2 velmi bavil a tu roli záporáka si neskutečně užíval. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tretie Bellas to dali so cťou. S akou nechuťou som išiel do jednotky, tak ma prekvapila a tešil som sa na dalšie časti. Trojka potešila, opäť skvelé songy, zmena prostredia, dokonca aj náznak deja a zápletky. Užili si to snáď všetci a bolo to tam aj cítiť. Štvorku už len s Annou, Rebelkou a mladými čubretkami. Tento diel bez Pitbulla, preto len 3 z 5 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Európske turné dokáže nejednu sériu nakopnúť (spomeňte na skvelý Madagascar 3), no Bellas okrem južanských krajín veľa neponúknu. Tvorcovia načrtli nových súperov, poriadne ich ani nevykreslili, musíme si vystačiť s občasným klčkovaním. Že sa dal zlákať DJ Khaled, je malé veľké víťazstvo pre film, lebo popri motivácii súťažiť dodá dve parádne scény. Možno budete na konci dojatí, že po troch filmoch ste prežili s hrdinkami veľa a ešte jedna súťaž by sa v ich podaní dala vyhrať. Nové lokality sú svieže, hrdinky skôr opozerané, najväčšia nádej ukončiť film grandióznym finále i parádnym zbohom sa sčasti podarila. Finálne zostrihané video je silný bonus pre fanúšikov, no posledná pieseň je skôr decentná ako top finiš, čo by sme si zapamätali. Poskladaný soundtrack poteší, hrdinky sú stále sympatické a ešte jednu spevácku tour s nimi radi zvládnete. 62% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Snad bych až ocenil, že si tvůrci řekli, že tentokrát se na nějaký děj rovnou vykašlou a budou se soustředit jen na ta pěvecká vystoupení. Holky teď v podstatě nebojují proti nikomu jen samy se sebou. Vcelku důstojné rozloučení (a bude důstojné, pokud to rozloučení opravdu bude a nenaservírují nám za dva roky čtyřku). Elizabeth Banks s tím šulinem, co jí seknuduje, jsou zde neskutečně trapní. Rebel Wilson se ve scénách, které ve scénáři snad i vypadaly komicky, snaží, ale ač ji mám, holku jednu fortelnou, rád, moc se jí to nedaří. Anna Kendrick je prostě bohyně (v maskáčovém kostýmu mě bude navštěvovat ve snech a když na konci vyleze v kozačkách, achhiucahiousosslmnkassjdklghjhajcxnm,y\\......... Těším se na dobu, kdy Ruby Rose přestane ve filmech jen přicmrndávat a konečně dostane prostor pro výraznější role. Hudební čísla mi sice přišla trošku slabší než třeba ve dvojce, ale pořád je to paráda. Tak bye, Pitchies... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)
  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)
  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)

Reklama

Reklama