Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Banda pěkných, nebo alespoň sympatických holek se necelý dvě hodiny promenáduje v sukýnkách, nebo tanečních kreacích po skutečném i pomyslném jevišti a zpívá u toho většinou příšerný songy (tyhle popovky mi do krve nikdy nešly), jejichž výhodou je alespoň to, že si u nich místo nástrojů děvčata pomáhají pusou (žádný dvojsmysly) a k tomu při nich překypují charismatem, s mě čím dál příjemnější Annou Kendrick v čele. V druhé polovině už mi film připadal opakující se a tudíž trochu ztrácel na tempu, pořád to ale byla slušně pohodová a odsýpající záležitost, u níž jsem se i nejednou (hlavně díky tlusťošce a číňance) z plna hrdla zasmála. Hit Me With Your Best Shot! mě v tomhle měsíci víc zvedlo v podání Catherine Zeta Jones, ale i tak střílela děvčata celkem slušně. Nejvíc zaujaly - Kendrick, Snow, Wilson a jako bonus porotkyně Banks, ta čůza z Hunger Games XD. 70% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Já teda na hudební filmy moc zaměřenej nejsem, obzvlášť na filmy zaměřený na pop-kulturní music. Přiznávám, že jsem si film sprostě stáhnul, a to hlavně díky skvělý Anně Kendrick, jenže kupodivu tenhle film není až tak o Anně Kendrick nebo o současný populární hudbě, jak by se jakože mohlo zdát. Pitch Perfect je hlavně - a to doslova - sladěním střihových sekvencí, který posouvají nejen "zpěv" a "hudbu", ale i "dialogy" na trochu jinou úroveň. Obsah neobsah, souhlas nesouhlas, Pitch Perfect je pro mě ztvárněním i zpracováním naprosto ojedinělou romanťárnou, kterou dolů v hodnocení posouvá nakonec opravdu jen ten scénář a plytká zápletka i rozuzlení. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol sračkosti. Glee a High school musical sú popri tom oscarové perly. Už "blicia" scéna na začiatku dokonale a trefne odhalila úroveň filmu. Nevkusné vtipy, scenár jak z osobitnej školy, hlavná herečka bez šmrncu a Skylar Astin vyzerá jak impotentný bobor. A to tu niekto dáva 5 hviezdičiek? To musí byť človek už mentálne úplne dolu s takým hodnotením, za všetko hovorí komentár jedného z nich: #teen #musical #cup song #fat amy #epic dialogues #scary lily #riffoff #naturalistic barfing #eew #top3actresses=hot #thisisgonnabecomeacult... Čo je to za komentár??? Odpad! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na podobné filmy se nedívám, ale tentokrát jsem se nechal zlákat na svoji oblíbenou herečku Annu Kendrick. Asi jsem byl dobře naladěný, neboť jsem si celé dílo docela užil a to především díky hlavní představitelce a dobře zvolené hudbě (září předeším finále a Rip off). Příběh byl spíše ucházejcí neboť na mě některé části působily trochu jako muzikál ze střední, ale narozdíl od muzikálu, tohle mělo šmrnc a vlastně to bylo i celé přirozeně vtipné. Kromě Anny musím pochválit ještě Brittany Snow. Vážně dost dobrá oddechová podívaná 75% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že si zrovna tuhle blbost pustím. Ale kupodivu je to docela vtipné. Obsazení je docela slušné, hlavně Rebel Wilson mě dost bavila. Celá zápletka je dost jednoduchá a snadno prohlédnutelná. Holky zpívají ve vysokoškolské acapella skupině, aby získaly vytouženou trofej. Musí se ale dostat přes řadu obtížných překážek. Je tam dost dobrých a chytlavých písniček. "Židi jsou jako Aboriginci." :D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • V českém dabingu v momentě, kdy Chloe (Brittany Snow) učí Stacie (Alexis Knapp) choreografii, lze slyšet anglické „no“ místo českého „ne“. (Krocka)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama