Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

Joedas 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější komedie za hodně dlouhou dobu. Nejde ani tak o to, že člověk značnou část vtípků předpoví, jde tady o odzbrojující provedení ať už jednotlivejch gagů, tak filmu jako celek. Parta se tu sešla náramná, Elodie Fontan je skvostná, forma nápaditá a babička nepřekonatelná. Pro mě stoprocentní trefa. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude další zoufale nevtipná komedie, jejíž zhlédnutí je jen ztrátou času. Nicméně zhruba od návštěvy jeskyně a následné situace kolem pádu ultralightu, u které jsem se dost nasmála, mě to začalo bavit. Mezi nejzábavnější okamžiky pak určitě řadím ty, v nichž vystupuje babička Jolanda. (65%) ()

Reklama

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po douhé době jsem shlédl více než slušnou komedii. Opravdu jsem se bavil a frantíci mají zase jedno plus. Vydařených scének zde není málo a oceňuji originalitu zpracování, kdy skupinka sleduje s "popcornem" v ruce video, které natočili "dovolenkáři". ***zdá se, že babička nenápadně ujíždí*** ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovania tejto komédie som sa dosť obával, nakoľko som neveril Francúzom, že dokážu udržať laťku kvalitnej jednotky. Ale toto mám pocit bolo dokonca o kapánek lepšie - neskutočné množstvo gagov, bláznivá atmosféra ako vyšitá a zhruba od polky filmu neskutočný nášup. Prvá polka naopak dosť nudná, ale celkový dojem úžasný aj napriek občasným klišé. Táto séria sa mi skutočne vryla pod kožu. 75 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

I druhý díl se nese ve stejném stylu vyprávění skrze kameru, zato se odehrává úplně v jiném prostředí a za jiných podmínek. Nejen, že přidání Christiana Claviera filmu prospělo, ale on je i sám o sobě film výborný stejně jako první díl, vtipy se neopakujou, není to vykrádačka jména prvního dílu a humor mě zas a znova dostal. Kdo neviděl, ten neuvěří, jak dobré komedie se dají natočit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama