Reklama

Reklama

Než přišla bouře

  • USA Adrift (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu o přežití natočeném podle skutečného příběhu vyústí náhodné setkání dvou mladých lidí nejdříve v lásku a posléze v největší dobrodružství jejich života, když musí čelit jednomu z nejkatastrofálnějších hurikánů, jaký byl kdy v historii zaznamenán. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (204)

netahlo 

všechny recenze uživatele

Pro zasnene zeny, ktere jednou udelaly osudovou chybu a vlece se to s nima cely zivot, asi srdcervouci podivana. Pri pohledu na svuj obtloustly protejsek, svirajici lahvace a lovici na telefonu sportovni vysledky, zustanou jen oci pro plac, zmar a zoufalstvi. Pro me, jako pro toho s tim lahvacem, nesnesitelna kycovita curakovina s vysostne nesympatickou hlavni hrdinkou. Bod za kameru. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příběh ok.Nenabízí sice nic nového,ale každý komu se něco podobného stane (a přežije) má můj obdiv protože já bych to nedal.Každopádně filmy podle podobných příběhů by měly nabízet silnou podívanou a to se tady bohužel neděje.Adrift je hodně podobný Hoře mezi námi,kde bylo taky mnohem víc melodramatu,než survivalu,ale tady to ještě mnohem více tíhne k červené knihovně což mě prostě nedokáže oslovit.Twist,kterého se dočkáme pak není extra neočekávaný a že k němu dojde jsem si myslel už asi od půlky...40% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lodičkové survivaly mě zase tak moc neberou, tedy pokud to není neustálý boj s vodním živlem potažmo pokud okolo bárky nekrouží žraloci. A nic z toho se tu neděje. Vlastně jsou tu jen kluk a holka na lodi, občas maj hlad, žízeň nebo řešej zranění a ve flashbacích se vrací k tomu, jak se poznali a co je dostalo společně na loď. Já nevim, ale tohle se asi ani nějak zábavně natočit nedalo. Hurikán, který to mohl všechno ještě trochu vytrhnou také za mnoho nestál. No a aby toho nebylo málo, tak to Kormákur zabil neskutečně debilnim koncem. Shailene Woodley, kvůli které jsem se na to vlastně díval, mě nazklamala, ale to je tak jediná pozitivní věc, kterou k tomu můžu napsat. 30% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Asi vinou neskutečně debilního dabingu a netradičně na 294839 procent přehrávající mojí oblíbenkyně v titulní roli nakonec dávám s gilotinou na krku mizerné tři....sice se v závěru ve filmu objeví poměrně překvapivá vrtule, nicméně ani ta už moc nezachrání a tenhle survival upadne v propadliště dějin.............. moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Adrift nabídne napínavý příběh založený na skutečné události, což skvěle lícuje s hereckými výkony ústřední dvojice v podání Shailene Woodley a Sama Claffina. Až do tohoto bodu je tedy snímek příjemným filmovým překvapením na dlouhé nedělní odpoledne. Avšak poté "nastoupí" povětšinou hluché scény na moři, kdy se snímek doslova "potácí" na mrtvém bodě, přičemž je zakončen očekávaným a rovněž velmi hloupým "plot-twistem". Ve finále tedy dostaneme snímek, který začínal s velmi nadějným potenciálem, avšak i tento světlý bod se zcela potopil pod tajfunem filmové průměrnosti. Škoda. „Come sail with me.“ ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • 90 % filmu bylo natočeno přímo na moři. (griph)
  • Tami Oldham (Shailene Woodley) po hurikánu Raymond byla uvězněná na moři 41 dnů na zničené jachtě. Přežívala jen na jídle v konzervách. (ARI50)
  • Tami Oldham (Shailene Woodley) se po tragédii, kterou utrpěla, opět vrátila na moře a pokračovala v plavbách. (ARI50)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama