Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Klasicka beckova jednohubka. Rocky na Sly-ovi uz dekadu vidno a tak rozumne dali priestor inym postavam a hlavne paradnej bojovej choreografii byvaleho velitela ochranky. Pekne sa na ten "balet" pozera. To samotne si zasluzi hviezdu. Inak zial slabota sotva na zabitie nudy. Tych tunajsich 40% maximalne si to zasluzi. Okrem spominanej bojovej choreografie a nejakej ultramodernej shotgun-e film nastoji za nic. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po katastrofální dvojce která by bez aspoň relativně koukatelné akce byla úplný odpad jsem svá očekávání na třetí díl nastavil hodně nízko a tak vlastně nejsem ani zklamán, protože jsem dostal v podstatě přesně to co jsem očekával. Pozitiva oproti mizernému druhému dílu pak určitě spočívají v tom, že jak už tu zmínili ostatní tady má Sly aspoň plnohodnotnou roli potěší pak určitě i víc soubojů které jsou solidně natočené. No a bavili mě i záporáci Devon Sawa a Daniel Bernhardt. Ten druhý zmíněný pořád ukazuje, že je ve špičkové formě a o jeho bojových schopnostech nemůže být pochyb. No co se týče toho prvního, tak je víc než zjevné, že kdysi nadějná Sawova herecká kariéra už je evidentně v piči a i on skončil v levných videobéčkách, ale tady se mi libilo jak se svými lidmi se s ničím nesrali a popravovali jako o život. Jenom škoda finálního souboje ve kterém si Sawa ani nebouchne to bylo na úrovni bitek sádelníka, ale chápu, že Sly už má taky svůj věk. Negativa lze shrnout jednou větou. Levné, okoukané a v hnusném prostředí a takřka pořád ve tmě, ale oproti dvojce určitě o level výš.35% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to opět béčková a hloupá filmová “kravina”, pořád je to o něco menší průser než druhý díl. Plán útěku je za mě jedna z nejvíce promrhaných sérií, která po sakra skvělé jedničce vytasila na sílu udělanou, hloupou, bezduchou, zkratkovitou a úplně bez scénáristického nápadu dvojku a teď stejně tak i třetí díl. Nové asijské postavy nezajímavé, děj o ničem, záporák nic neříkající a konec zkratkovitý. Jediné, co se hodně povedlo, byly bojové a celkové akční scény, které patřily k těm lepším, co se dá ve filmovém světě najít (gore, kreativita a brutalita vražd byla špičková). Škoda, jde vidět, že se tvůrci snaží z dobrého jména prvního dílu vytřískat, co to jde, ale už prohoha stačí... ()

KiiWi 

všechny recenze uživatele

Asi bych dal i jednu hvězdu, kdybych tak neměl rád Silvestra, který je prostě v těchto rolích dobrej. Ale to co fungovalo ve skvělé jedničce, upadlo ve dvojce, tak tady spadlo ještě níž. Asi už zbytečnost, která parazituje na slavné tváři. Ostatně jako spousta takových rádoby počinů. Vlastně takovej další "akčňák", u kterého už postupně nedáváte pozor, protože víte, jak to probíhá a dopadne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama