Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšie parazitovanie na perfektnej jednotke. Čo už. Keďže to bolo točené zároveň s dvojkou, bolo to nevyhnuteľné. Žiadna sláva samozrejme nenastala ani teraz, ale napriek tomu došlo k znateľnému zlepšeniu, nakoľko to, čo som vytýkal dvojke a teda oyeb so Stallonom, tu sa už nekonal a tu bol skutočnou hlavnou postavou. Zároveň popracovali na fightoch a hlavne killoch, takže sa na to dalo aj lepšie pozerať. Čerešničkou na torte bola prítomnosť jednak Daniela Bernhardta a jednak bombardéra Maxa Zhanga. Škoda len, že ich potenciál nebol využitý naplno. Už sa to ani zďaleka nedržalo premisy ako v prvej a druhej časti, ale vsadilo to všetko na akciu a na hajzlíka v hlavnej zápornej úlohe, ktorý bol blbeček a tak aj nakoniec dopadol a Stallone s ním vytrel podlahu. Dvojka bola za slabšie tri hviezdy, trojka za silnejšie tri hviezdy. Jednotka však samozrejme absolútne neprekonateľná. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Klasicka beckova jednohubka. Rocky na Sly-ovi uz dekadu vidno a tak rozumne dali priestor inym postavam a hlavne paradnej bojovej choreografii byvaleho velitela ochranky. Pekne sa na ten "balet" pozera. To samotne si zasluzi hviezdu. Inak zial slabota sotva na zabitie nudy. Tych tunajsich 40% maximalne si to zasluzi. Okrem spominanej bojovej choreografie a nejakej ultramodernej shotgun-e film nastoji za nic. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně o jeden zoufalý obličej Slye lepší než příšerný druhý díl. Tak přesně takto by se dal v jedné větě popsat snímek Escape Plan: The Extractors, jehož jedinou přidanou hodnotou je pár soubojů. Až na tento detail je i tento počin naprosto nepochopitelnou záležitostí, u níž budete jen zmateně kroutit hlavou nad tím proč vlastně vznikl. Opět se tedy musím opakovat když napíšu, že tohle vážně hodně bolelo. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Opakuji co jsem řekl už mnohokrát. První Plán útěku beru jako samostatnou kapitolu. Další dva filmy klidně jako pokračování sebe sama vezmu v potaz. Dostává se mi tudíž do ruky a před oči čistý béčkový průvan. V hlavní roli mám svého oblíbence a v určitým slova smyslu vzor. Co víc si přát? Pokud do toho jdu přesně s tímhle, tak vlastně téměř nic. Sly kosí svoje nepřátelé sebevědomě, tak jak ho známe. Občas udělá něco alá John Rambo a to pak srdce zaplesá. Navíc se dočkáme mírného překvapení, které si u filmu se Stallonem snad ani nepamatuji. Příběh je bloboučký a ostatní postavy za moc až na Bautistu nestojí. Co musím vytknout je hrozně laciné a protivné prostředí. Přesto jsem se díky svému dětskému hrdinovi vrátil o pěkných pár let zpátky. A díky tomu si tu 4tou hvězdu s radostí dám. 72 procent. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama