Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Po veľmi vydarenej jednotke a veľmi nevydarenej, slabo priemernej druhej časti tejto série sme sa dočkali tretieho dielu v hlavnej úlohe so Sylvestrom Stallonom. Po druhom dieli som nemal od tohto počinu veľké očakávania, na môj obdiv dopadol tento film celkom obstojne a jeho sledovanie ma aj bavilo, ubehlo to a nebola to vyslovene nuda. Samozrejme, film je natočený tak ako som čakal, béčkovým štýlom, slabší rozpočet je cítiť na všetkom, ale aj tak je to obstojná akčná jazda, ktorú zachranuje najmä Stallone. Pretože, ostatní herci ma moc neoslovili, hlavne to že skoro všetky vedlajšie úlohy boli šikmookí ľudia, to mi tak trochu aj vadilo. No samozrejme potešil Dave Bautista, ktorý tu je síce málo, ale jeho akčné scény potešia fanúšika akčného žánru. Herec 50 Cent moc toho nepredviedol, ale nemal ani priestor takže je to v poriatku. Samotný Stallone odohral klasickú rolu Raya Braslina a čo sa týka hlavného záporáka, tuctový herec a jeho postava bola iba do počtu. Čo sa akcie týka, nebola zlá, našlo sa tu pár fakt dobrých momentov ktoré boli drsné a krvavé, čiže táto časť filmu ma bavila. Príbehovo to tiež nebolo zlé, aj spracovanie ušlo. Čiže celkovo môžem povedať, že to dopadlo nad moje očákávania(ktoré boli malé), dostali sme klasický béčkový akčný film, ktorý svoje parametre splnil a pobavil ma. Nieje to žiadna výhra, je kopec lepších ačkných filmov, ale ako odreagovanie to bolo fajn a po nepodarenej dvojke som rád, že Stallone zakončil sériu týmto lepším počinom. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když byly v módě “direct to dvd” sequely (tehdy v hojné míře prequely bez původních představitelů)? No, tak Escape plan je přesně toto. Dvojka ještě tak nějak ukazovala semtam něco zajímavého a tolik nenudila, ovšem trojka se jen točí na místě a je absolutně o ničem. Sly jako kdyby na dobu natáčení ztratil svoje charisma a Bautista přijal roli jenom proto, aby si mohl na place pokecat se Stallonem a zbytek mu byl úplně jedno (díky bohu za alespoň jednu výbornou scénu, kdy zástup panáků pokropí brokovnicí). Sbohem a nikdy naviděnou. ()

Reklama

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně o jeden zoufalý obličej Slye lepší než příšerný druhý díl. Tak přesně takto by se dal v jedné větě popsat snímek Escape Plan: The Extractors, jehož jedinou přidanou hodnotou je pár soubojů. Až na tento detail je i tento počin naprosto nepochopitelnou záležitostí, u níž budete jen zmateně kroutit hlavou nad tím proč vlastně vznikl. Opět se tedy musím opakovat když napíšu, že tohle vážně hodně bolelo. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po šílené dvojce, kdy bylo špatně úplně všechno jsem byl příjemně překvapen. Asi proto, že jsem od toho už nic nečekal. Je tady jedna velká změna oproti předchozímu dílu a to, že Sly nehraje vedlejší housle a zapojuje se do akce (zvlášť když se naštve). Akce je zde dost a je lépe natočená než ve dvojce. Obsazení je v poho, i když Bautisty mohlo být opět víc. Za mě příjemné akční béčko, které nenudí a rychle uteče. 75% :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá série je hodně nevyrovnaná z jedničky si většina lidí ustříkla z toho, že tam byl Arnold s Sylvestrem a z neznámých důvodů se dostala do červených čísel dvojka byla sračka a tohle je lepší průměr. Nejprve menší zklamání jelikož to nenavazuje na dvojku jelikož co bylo na ní nejlepší bylo ten konec a zajímalo mě kam to bude směřovat což se bohužel asi nedozvím. Jinak k filmu jak tu někteří píšou laciné béčko bez scénáře (během ani ne 5 minut se zde dozvíme kde záporák sídlí a to pouze podle jen jednoho náboženského obrazu Dave Bautista si zde chodí po věznici s puškou a hraje s tam na Ramba a střílí na počkání to tam jako nebyla žádná ochranka ) a bez nějakých hereckých výkonů. Plusem je to, že Stallone zde má oproti dvojce více prostorů a něco předvede a výší porce brutality naopak mínusem je hlavní záporák , který je totální looser, který se zmůže maximálně na zabíjení rukojmích, scénář a logika postav a jejich herecké výkony (ten asiat si tam hrál na Karate Kida nebo co to tam bylo za parodii navíc vypadá jak ženská a na konci, když odejde z ženskou vypadá to divně). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama