Reklama

Reklama

Avicii: True Stories

Obsahy(1)

Zaměřuje se na neuvěřitelný vzestup, pád a znovuzrození jednoho z nejúspěšnějších světových umělců elektronické hudby všech dob, Aviciiho. (sator)

Recenze (38)

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Krásné a zároveň velmi, ale velmi smutné! O tom, jak skromná a křehká švédská dušička, co se díky svému talentu (a manažerovi Ashovi) dostala do krutého světa show businessu a neuměla v tom úplně chodit. Za mě velmi intimní snímek. Báječná kamera a střih. Je to fakt hodně surreální koukat na tenhle extrémně povedený životopisný dokument nyní, "when it´s all over..." Ten kluk věděl :-( Vi kommer att sakna er! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pocitově až moc přepálené na stopáži,ale jinak hodně povedený dokument,který není vůbec o elektronické hudbě,ale o jednom stydlivém klukovi,který dokázal něco o čem by si mohli mnozí jiní DJs nechat jen zdát,aby byl nakonec převálcován děláním něčeho co nebylo vůbec pro něj.Hodně si cením toho,že se o svůj pohled se všemi negativy i pozitivy nebál nasdílet.Potom co se stalo pak z toho dokumetu místy až mrazí...RIP Time...80% ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Avicii bol, po skupine ABBA zrejme najznámejší a najslávnejší švédsky hudobník, vo svojej podstate obyčajný, skromný, introvertný chlapec, ktorého keby ste stretli na ulici, zrejme ho ani nespoznáte. Nie som síce fanúšik tanečnej hudby, ale Aviciiho si rád kedykoľvek pustím a vypeckujem si ním repráky. Dokument sú v podstate iba utržky z interných nahrávok zo zákulisia, nič zaujímavé alebo nové tam nepadne, ale za niektoré jeho pesničky, ktoré po ňom zostanú, dám 4... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Smutny pribeh o silne introvertnim talentovanem cloveku, ktery se minul povolanim diszokeje "Stojim nahore a predstiram,ze neco mam rad a nemam. Nevidim zpusob,jak tohle delat a mit z toho radost.Proto jsem si rekl seru na to a koncim" rika Avicii. V zaveru si stezuje, ze lide od neho chteji dalsi vystoupeni,ale bezohledne prehlizeji, ze ho to stresuje a nebavi. Neverim,ze ho takto zdravotne odrovnal jen stres,jak se domniva.Urcite v tom byly i drogy, proti nimz se v dokumentu stavi a porce nevyspani. Usmevna epizodka je kdyz lezi v nemocnici a stezuje si, ze predepsane barbuturaty na tiseni bolesti vubec nezabiraji.Clovek s takovouto socialni fobii (v populaci jich je 14%) asi nyni zaziva prekrasny rok pandemicke izolace.Ale pozor- tito introvertni lide sice nemaji radi skupinove diskuse, jak Avicii rika,ale v rohovorech s jednim kamaradem jsou vyborni spolecnici. Kdyby se nezabil, vhodne povolani by pro nej treba bylo delat ajtaka. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad 5, ale na konec jsem to změnil na 4 jelikož mě příjde, že to ke konci ztrácí na atraktivitě. O Aviciim jsem se dozvěděl až od songu Seek Bromance to byl ještě Tim Berg a pak až od songu Wake Me Up do té doby jsem ho nějak neposlouchal, ale tohle mě hodně zaujalo. Každopádně ho bude škoda (narozdíl od nějaké fetky jako byla třeba Amy Winehouse) a člověka zamrzí, že se na to nepřišlo dříve a nedělalo se s tím něco mohl i žít. Jinak je smutné jak píše Honzeek95 , že poté co se zabil z něho někteří lidé dělaly feťáka a alkoholika, když o tom věděly úplné hovno. Pobavil mě tehdy i komentář na jakémsi bulvárním plátku kde nějaká kráva napsala kdo to byl nikdy jsem o něm neslyšela a dala tam tak 3 usmívající smajíky hned jsem jí psal a co si v životě dokázala ty. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Avicii zemřel ve věku 28 let. Spáchal sebevraždu v Ománu, kde byl na návštěvě přátel. (Macik1982)
  • Tim Bergling si vybral své umělecké jméno Avicii, protože mu přítel řekl, že „Avīci“ znamená nejnižší stupeň buddhistického pekla. Bergling to upravil jako „Avicii“ přidáním extra „i“ poté, co zjistil, ze název účtu MySpace „Avici“ byl již zabrán. (Macik1982)

Reklama

Reklama