Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem k filmu ještě dělal titulky, tak už ho mám plný zuby...:D Ale nemůžu říct křivý slovo rejžovi, kterej se opravdu snažil... Chybou filmu je scénář, kterej se snaží držet všemi deseti v jednom "luxus kasínu", který vám už po prvních 30 minutách začne lézt na nervy a budete si přát ať se příběh hne i někam jinam. Dobrou zprávou je, že snímek celkově funguje. Ani ne tak emocionálně (o to se jenom snaží, ve skutečnosti z člověka nevymáčkne nic), ale vizuálně je na jedničku. Lepší scénář, lepší střih a dal bych pět. :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se, to zase jo. Drsná pranice policistky, která váží 30 kilo i s odznakem Oddělení vnitřních záležitostí či její závěrečný krvavý E.T. ukazováček směrem k padouchovi, Jamie Foxx rasisticky zválený v mouce, Mulroney hrající si na Sama Rothsteina, ale výsledkem je provozní z chomutovské herny, šíleně přehrávající McNairy, neslyšná auta a neškodný slzný plyn v podzemních garážích, no bylo by toho na knihu a na každé její stránce by se objevovala slova tupost a rutina. Že tohle nepůvodní Vegas Vice může něco nabídnout si asi mohl myslet jen tvrdohlavý baran. Mám za to, že hlavní role se klidně mohla chopit tučná volavka Steven Seagal a ničemu by to neublížilo. I když ten pohled, jak je napěchovaný v těsné policejní uniformě (pokud by na něj vůbec nějakou našli), by mně asi neudělal dobře.. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar si pustil v telce Miami Vice, Kingdom a pár dílů CSI, načež natočil tohle nudné, nenápadité a k uzoufání blbé béčko a prezentuje ho jako akční jízdu nočním Las Vegas, kde Jamie Foxx nosí podobné tričko a placku jako když byl parťák Collina Farrela, přičemž ho nezapomněli velmi podobně nafotit na postery, aby to přilákalo hodně fandů. Navíc expozice scény v baru ve stylu úvodní scény z Mannova spektáklu je jednoznačná, leč postrádající digi cam poetiku a cit pro tvrdou a nekompromisní realističnost. Pro fandy urážka. Nebýt zajímavého ansámblu a krátké stopáže, tak je to nekoukatelné. Nechápu, jak takhle schématicky zastaralý a okopčený film může s áčkovými herci vzniknout v roce 2017 a jít do kin. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící rvačky a A-čková superhvězda v hlavní roli naprosto nezachrání tenhle tupej neoriginální scénář /sotva průměr má i originál od francouzů z r. 2011/. Vůbec se nepovedly především dialogy a s tím i vytvoření jakéhokoli vztahu k postavám, což mi u takhle staromilské akčňárny se solidním rozpočtem vadí především. A obsadit po tisící Davida Harboura do jeho nejčastější role /hadejte jaké?/ je spoiler jako prase sám o sobě. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Foxx s rozpáraným bruchom behá, pláva, prežije niekoľko súbojov 1v1, dáva jednotky na hlavu a to všetko kvôli drogám, ktoré nemá, aby usvedčil skorumpovaných fízlov, ktorí mu robia šéfov a popri tom, ako bokofku, ešte oslobodzuje svojho syna z Luxusného kasína. A Miška tam eln poplašene behá, dostáva naprdel od všetkých, tiež prežije priestrel brucha a život ozdaj funguje, Nebavilo ma od momentu, keď sa do toho zaplietol ten s tými účesom a po tej najväčšej logickej diere v histórií kinematografie. Inak ozaj, kde nakoniec skončili tie drogy? Slabé 2 z 5 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama