Reklama

Reklama

Code 8

Trailer 1

VOD (1)

Lidi s nadpřirozenými schopnostmi jsou v tomhle městě pod přísným dozorem policie. Jeden z nich se přesto dá na dráhu zločinu, aby pomohl těžce nemocné matce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne len silnejšie tri hviezdy, subjektívne a kvôli podpore, keďže to vzniklo len a len kvôli crowdfundingu, čo je úctyhodné, dávam štyri. Popravde som čakal viac, ale na druhú stranu to prekvapilo celkom slušnou originalitou, Trošku to klamalo telom, človek čakal buď sci-fi akčňák alebo triler a ono to bola viac sci-fi krimi dráma. Na druhej strane by som z tohoto celkom zaujímavého a skutočne ako v našom svete nefér sveta chcel vidieť niekedy ešte viac. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vcelku napínák, obohacen lidmi se schopnostmi jak v Heroes, a zároveň to hraje trochu na city takovým tím.. kam až to povede zakazováním a zneužíváním těch "jiných" .. Logicky postavenej a bleskově ubíhající příběh o elektro troubovi a partě idiotů, kontra poldové jak vystřižený z nejprůměrnější akční kokotiny. Scifi to je tím, že to je taková slátanina, ale nakonec se to vše urovná, vyloženej masakr v tom nehledejte, oduševnělo ani jiný moudro taky ne, je to prostě příběh o elektrotroubovi co neví co se sebou, tak trochu zazlobí a pak se to dá vše do pořádku, bez lásky a bez zbytečných průtahů to diváka dovede k tříhvězdový spoko, a tím se to dá uzavřít, smáznout a zapomenout. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná sci-fi kriminálka, kterou spáchali z kreativně-tvůrčího přetlaku bratranci Amellové (Stephen - Arrow, Ninja Turtles 2... a Robbie - Tomorrow People, Flash…) & co. Takto produkovat film byl sice krok do neznámých vod, ale na druhou stranu oba herci ví, co chtějí a do čeho jdou díky svým dlouholetým zkušenostem před kamerou. Díky jejich úspěšné crowdfundingové akci po představení 10minutového kraťasu přispěvatelé správně zavětřili potenciál, a mohl tak vzniknout celovečerák. Plynulo to příjemným tempem, hudba na rozdíl od nabušeného kraťasu, kde bylo logicky potřeba lidi nahajpovat, tady hrála roli příjemného doplňkového elementu. Byla jsem zvědavá, jak to dopadne a po poslední scéně logicky chci vidět pokračování, co se s postavama děje. Jo a naučila jsem se jeden znak v anglické znakové řeči :) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nenápadná sci-fi, kterou by pravděpodobně nebýt crowdfundingu žádné studio nezaplatilo a ono taky papírově není moc proč. Když se člověk malinko rozpomene, napadne ho minimálně deset filmů s podobným tématem, navíc z celkem nedávné doby. Jenže ač jsem čekal průser a jsem asi jediný na světě, koho tak nějak zajímají bratři Amellové, vlastně jsem ani chvilku nelitoval, že jsem si to pustil. Od začátku to jede jako na drátkách, nenudí a celkově je to takovej ten odpočinkovej hloupoučkej film, jež má obvykle nějakou citelnou vadu. Code 8 krom absence čehokoliv nového a neokoukaného vlastně ne. Za mě pěkná sedmička a rád jsem zase po delší době viděl Sunga Kanga. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Po tom co jsem podlehl seriálu Arrow s hercem Stephenem Amellem, tak jsem jednoduše googlil spoustu jeho filmů a seriálů. Díky tomu jsem narazil na Code 8 a narovinu, tento film není dobrý. Kombinuje spoustu věcí a nápadu z jiných filmů. Je jedno jestli to byli malé nebo velké filmy, ale spoustu věcí co jsem tady viděl jsem viděl už někde jinde, jen trochu upraveno.. Docela mě to mrzí, jenže nápady docházejí a tato slátanina mnoha zajímavých nápadů určitě není atraktivní. Aspoň ne pro mě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Financovanie filmu prebiehalo formou tzv. crowdfundingu. Tvorcovia žiadali 200 000 amerických dolárov, nakoniec dostali takmer 2,5 milióna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama