Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Úsměvné béčkové krimi 1)  v katastrofickém kabátku má sice poněkud nesmyslný děj, ale je poměrně zábavné._____ 2)  Alespoň, že tu byli pěkní sympatičtí chlapi: 34letý Toby Kebbell (meteorolog Will) či 40letý Ryan Kwanten (Willův bratr Breeze)._____ 3)  Věk protagonistů uvádím k roku natáčení - 2016._____ 4)  Natáčelo se v Bulharsku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvod úplně neurazí, seznamovačka s ústředními postavami už je ovšem solidně jalová a s přibývajícími minutami se začíná projevovat, s jakým rozpočtem se pracovalo a že nad scénářem neseděl žádný bystrý pisálek. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých patnáct let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od tohohle „dobrodružství“ á la loupež při ničivém hurikánu se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná i pomáhá. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra, zajímavé postavy i vyrovnanější triky. Nicméně známe větší průšvihy. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Návrat do devadesátek, který svým vyzněním na obrazovce neurazí, ale v konečném součtu se vám rychle vypaří z hlavy (tím ale nemyslím, že by se film nějak výrazně nepovedl). Možná bych omezil ty na oko bijící digitální triky, které někdy působily lacině, což filmu s tak vysokým rozpočtem rozhodně nedělá moc dobrou reklamu. Na druhou stranu chápu, že i s celkem tučným rozpočtem holt nelze po celou dobu udržet triky na špičkovém levelu, to by se musel alespoň tak ztrojnásobit. Rob Cohen již dokázal natočit pár slušných bijáků, tady bych ani neviděl nějaký problém. S herci to také špatné nebylo, hlavní záporák celkem v pohodě, Grace coby ženská hrdinka taktéž ucházející. Nejvíce mě bavili dva bráchové, kteří s těmi bad guys zamávali jako nějaká armáda. Po stránce příběhové nic extra, přepadení banky jsem očekával v trochu jiném, poněkud propracovanějším hávu. Rozhodně to není film k zatracení, ale i přepálený konec, kde se to dá jednoslovně nazvat digibordelem, to ponechává v průměrných vodách. Ale jako jednohubka zabaví. Za mě dávám 61 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je velice těžké tento snímek pojmout. O co se jedná? O remake snímku ‘Povodeň’ z roku 1998 a nebo o jeho mockbuster? To druhé spíš. Snímek je akčnější, efektnější, prostě jízda. Jenomže po vizuální stránce vlivem CGI a trpce napsaného scénáře plného kýčů se  velice věrně přibližuje tvorbě studia Asylum. Divák tady nemůže být náročný co se týče logiky, fyzikálních zákonů a plynulého vývoje děje. Je to vize a po akční stránce dobrá vize a jako ryze popkornový snímek se dá užít zcela stejně jako akční komiks. A v tomto směru to Rob Cohen natočil dobře. Jen má poněkud jiný rukopis než třeba Michael Bay. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama