Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele Peabody k tomuto seriálu (3)

Zločin na farmě (2019) (E03) 

tak tento díl už vzdal nějakou detektivní zápletku, řeší se chcíplé ovce, logika žádná - mluví se o rozbití zadní řásti hlavy, ale to zdá se není nakonec popsaným zpsobem možné, případ rozřeší sestra Irena, která si všimne něčeho, čeho si nevšimli ani policajit ani chovatelů ojoj. Jinak schéma začíná být jasné, vždy jedna scéna s panem DOnutilem, který se chová jako absolutní asociál, ještě více než v hlavním díle. Jen mne udivilo, že odněkud nevylezil Taclík s Bartoškou (nebo jsem usnul nudou). Jedinéí oáivení pro mne předvádí paní Freimanová, ale to je málo. Hrozné a ta bitka na konci -uch. ()

Zločin na hřišti (2019) (E05) 

Spoiler - to začíná jít úplně do kytek, hlavním tématem zločinu je to, že se posere celý mančaft minus pachatel, kolem toho několik směšných figurek a Freimanová balíví Bartošku, proboha. To je úroveň Bakalářů z nejhoršího období sedmdesátých let ()

Zločin ve zkušebně (2019) (E08) odpad!

Celý seriál (manželka to chtěla vidět) mne hluboce zklamal, pokračuje zcela v trendu Doktora Martina, první řada nakonec docela solidní, druhá špatná a tohle je děs. Možná, že je úmyslný žert, že se to jmenuje Zločiny, když to leckdy nejsou ani přestupky, ale jízdy na bílém koni (co mi zlůstalo v paměti) a kombinace Čech se Slovenskem, ach ne. Čím dál blíž Villagiovi se posouvá Topinka, snaživý hlupák (to jako vážně, že někdo věří, že postavy z detektivního seriálu jsou detektivové? Galaxy Quest na tom postavil skvělý film, ale to se musí umět napsat). Pokud jde o detektivní zápletku, je psána stylem Nechme to Koňovi, má větší hlavu. Zajímavé je, jak i při předstíraném držení paliček na bicí je vidět, kdo je hudebník a kdo jen nepříliš pečlivě hudebníka hraje. Ale být u takovéíhle hovadiny pečlivý, to chápu, že se jednomu nechce. respektive nestojí to za to. Prostě chleba = na složenky. Osobně mám pocit, že se při řadě scén pan Bartoška usmívá tomu, jak je to blbé. ()

Reklama

Reklama