Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, kde Beatles pronásleduje kvůli prstenu jakási sekta, která chce toho, kdo má ten prsten obětovat jejich bohyni, jenže ho má zrovna chudák Ringo a nejde mu sundat. Všichni tu bizarně pobíhají po nahodilých místech, dělají kraviny, uklidňují tygry Ódou na radost, občas něco zazpívají, občas Ringa polijí červenou barvou nebo taky Beatles v tanku a je tam toho mnohem, mnohem víc. Na rozdíl od Magical Mystery Tour to ale je v takové míře, že je to absurdně zábavné a má to nějaký děj, díky čemuž to baví, ale neotravuje a ani nenudí. Naopak se u toho člověk opravdu baví a těší se, co se objeví teď. Pravda, dokonalosti vrcholu absurdního humoru, jaký je v seriálu Mighty Boosh, to nedosahuje, ale i tak je fajn film, který baví, funguje a nenudí. Aspoň teda mě nenudil. Ještě do toho máte skvělou hudbu od Beatles. 5* ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

V čase keď tento film prišiel k nám, som bol veľký priaznivec Beatles Dodnes Beatles považujem za skupinu, ktorá hýbala hudobným svetom. Aj preto nemôžem inak ako dať plný počet bodov a s nostalgiou spomínať na kľačiaceho záhradníka v byte a strihajúceho trávnik rozmerov rohožky. :) Help, I need somebody .... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +4xBeatles, 2x písnička Help plus dalších 5 písniček, k tomu už barevný obraz -písniček je však na 90 minut málo a nejsou to žádný pecky, příběh a děj je nezáživný, dialogy mě nebavili, navíc 9 z deseti herců jsou kašpaři a jistě uznáte, že většinou stači jeden/// Tak tímhle filmem jsem otráven. S jejich prvním počinem, ač černobílím se tohle vůbec nedá srovnávat. Z dialogů se vytratil vtip, Brouci tady jen poskakují a snaží se říkat naučené dialogy, což taky moc dobře nefunguje a ostatní herci jsou samí trapáci. Když si vezmu, že jsem se vůbec nezasmál ani nepobavil, tak můžu jen říct, že s tímhle filmem se tvůrci sekli./// Celkem 45%/// ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Film staví na praštěném příběhu a nových písních skupiny. V té době se Beatles ještě rozkoukávali. Johnovi a Ringovi bylo 25, Paulovi 23 a Georgovi jen 22, a údajně byli celou dobu natáčení zhulený. Jejich hravost jim nelze upřít a je to snad i klíč jejich úspěchu. I po dlouhých desetiletích láká pozornost náhled do jejich soukromí - viz autentický Get Back (2021). Help je ale spíš přetvářka, póza, experimentální a bláznivý hudební videoklip. Ruku na srdce: ten film moc nefunguje, i když hudba je fajn a některé vtipy se povedly. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)
  • V roce 2007 byl zvuk i obraz filmu kompletně restaurován a vydán s několika bonusy na DVD nosiči. Vydány byly celkem tři DVD verze, dvě jsou určené pouze pro USA a Kanadu, jedna pak pro zbytek světa. (lioncel)

Reklama

Reklama