Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (219)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Upřímně řečeno, ze začátku slušná jeba. Seriál, který má základ v kultu a neotřele s elegancí dokázal na svého předchůdce navázat. Samozřejmě se silnou formou nostalgie v zádech. Nicméně hlavním problém někdy zůstane to, že se to točí kolem toho samého problému, a co hůře, moc to připomíná seriály, co jsme tu měli už tisíckrát. Obecně, na YouTube hodně dobrá práce a něco, co si zaslouží nějakou tu sérii navíc i její pozornost. Ale jinak nic extra nového. Bohužel. 2. série: Druhá série se vyznačila jednoduchý okopírování konceptu první série, nicméně nyní už nešlo vyloženě o vtipný a originální pojetí, ale o pubertální vypětí a rozhodnutí hodné dvouciferného IQ. Obecně se to váže na nelogická rozhodnutí, pubescentní éter dodává tomu všemu svou glanc ničeho, kdy se řeší naprosté kraviny, a jelikož jde vlastně o show pro takovou cílovku, tak to i stejně končí v tom, že se podobně chovají i dospělý. Třetí série v tomto úhlu pohledu by mohla být už drásačka nervů, ale kdo ví. Třeba se ještě víc projeví můj masochismus. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jakoze film meho detstvi, moje mantra, dostava po 30 letech pokracovani v podobe serialu? OMFG!!! A navic je to natocene opravdu, ale opravdu perfektne! Dokonce zachovali i zakladni povahove rysy postav, i kdyz ony se snazi menit zkusenostma a casem, ale pritom, proste v dalce, v kousku duse jsou stejni jako tehda. Wow. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Původní filmy znám, ale pamatuju si je jen matně, proto jsou občasné flashbacky vážně super na připomenutí. Jako nejlepší tvůrčí tah celého seriálu beru udělat ze záporáka prvního dílu prakticky hlavní postavu, zvlášť když Žabka takhle herecky válí. Nostalgická nota hraje sama a staré spory jsou stále živé. Přestože se seriál občas nachází svými změnami stran a zvraty spíše na půdě telenovel, dokáže z nich kvalitně vyBruceLeet. Studenti jsou fajn a tvůrci si s našemi sympatiemi k nim moc hezky hrají. Karate hraje (samozřejmě) velkou roli, je ho zde hodně a choreografie baví. Oceňuju zvyšování kvality v průběhu sérií. Seriálu jsem se bůhví proč  4 roky vyhýbal, následně jsem všech 5 sérií zvládl za 6 dní a to jsem nekoukal jen na ně! Osmdesátky jsou furt v kurzu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jsem v trochu nevýhodné situaci - jsem moc starý, abych se ztotožnil s linkou žáků, a moc mladý, abych se ztotožnil s generací učitelů (generací původního Karate Kida - nutno ale dodat, že krom monstrézně nudného a zbytečného výletu do Japonska mi to tlačení nostalgie nevadilo) - přesto to obstojně funguje a kdybych k jedné z těch generací patřil, asi bych si ten seriál mohl zamilovat. Takhle si to "jenom" trochu provinile užívám. Na každý pád musím závidět dnešní generaci teenagerů, které je dnes katerováno na takhle vysoké úrovni. Ne že bych dal na Xenu dopustit, ale za nás to nebylo. Má to v sobě relativní komplexnost, ambivalenci, a přitom to je pořád nepochybně seriál pro děti a děti ho budou schopné aspoň z většiny vstřebat díky těm okázale načrtnutým konfliktům a střetům, kdy se všichni se všemi přátelí a nepřátelí tak, aby to v důsledku rodinných vztahů a křivd minulosti dělalo největší problémy... Největší výtka za mě asi je, že linka na střední je zaplněná klišé a karikaturami možná zbytečně moc, někdy je seriál dalece za hranou směšnosti (v důsledku volnočasových aktivit studentů se život na škole a vlastně v celém městě stal hypernásilným místem, kde vás kdykoliv může zkopat banda teen karatistů), ale zatím v míře, kterou žánr snese. Chtělo by to ale ukončit - v třetí sérii tomu VÝRAZNĚ dochází dech. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Ošuntelý karatisti sa vracajú na scénu v takom béčkovom duchu. Bez väčších nárokov ako také retro to poslúži svojmu účelu a miestami to aj navodí akú takú atmosféru aj vďaka prepojeniu záberov z pôvodného filmu Karate Kid. Prvá séria je len také rozkukávanie, vytvorí dobrú pôdu pod nohami aby sme v ďalších sériach o to viac ocenili príchod starých dobrých postáv  z pôvodných filmov Karate Kid. Výborne to tam sedí a vytvára krásne spomienky, aspoň pre tých čo na tomto v 80-90. rokoch vyrastali. Ja som si pošmáknul. Nostalgia, ktorá saje na každom kroku. /80%/ ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama