Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel uz je evidentne o dost horsi ako predosle. Za vsetko môze otrasna zapletka o pomste s tym najobohratejsim beckovym zaporakom akeho si mohli vymysliet. Thomas Ian Griffith tam tak casto predvadzal diabolsky smiech az to bolo tak trapne, ze ma to rozosmialo. Skoro som mal pocit, ze sledujem nejaku telenovelu. Daniel-san bol zase totalne naivny a Griffithovu zakernost neprehliadol ani napriek tomu, ze sa mu neustale smial do xichtu aj v scenach, ked mal prestrierat, ze to mysli uprimne. So ctou a par vtipnymi poznamkami to ustal jedine pan Miyagi. 2/10. ()

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě plně souhlasím se slovy režiséra - o svém díle podle Wikipedie řekl: In 2015, director John G. Avildsen himself called the film "a poor imitation of the first one" and "a horrible movie". Tak si tak. Jo a pokud někdo podobně jako já shlédl celý film a neviděl tam hrát Jana Třísku tak koukněte sem - https://thekaratekid.fandom.com/wiki/Milos_Dadok ()

Reklama

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Velice slabý odvar předchozích dvou filmů. Z kopce šlo prakticky všechno - hnusná kamera, zhlouply dialogy i Danielovy navztekané monology, přitroublý scénář. To ani nemluvím o tom, že autoři poprvé přišli se zcela "zlými" postavami, které máte chuť zabít od začátku do konce. Prakticky urážka těch prvních dvou. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Na rovinu můžu prohlásit, že Daniel-san je nejhorší karatista všech dob. Celou dobu dostává zase nakládačku a až v poslední sekundě před koncem filmu někoho konečně nakope. Ale jen jednou a decentně. On je to totiž film spíš pro děti, protože postavit celý film na tom, že někdo předstírá zájem a ve skutečnosti se za zdí směje (doslova, to tam vážně je) a hraje habaďůru, tak to se opravdu hodí jen na dětský kanál. To je klišé jak nechceš a nemá to v normálním filmu co dělat. Dodělal mě opravdu povedený dabing, kdy asi sebrali kluky z ulice, aby namluvili úplně každého (až na pana Miyagiho), ať už je starý nebo mladý. Prostě všichni mluví mladým hlasem. Komické. 2* ()

Via 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Daniela a pana Miagyho, kdy jen čekáte, oč půjde tentokrát... Nepřijde mi, že by se z tohoto snažili tvůrci co nejvíce vytřískat peněz a proto natočili třetí pokračování... kdyby tak bylo, proč by nepokračovali dále - náměty by se našli... Leč pokračuje se v nácviku karate, které se nikdy nemůžete naučit tak (ostatně jako všechno ostatní), že byste si mohli říct - umím vše... více se mluví o bonsajích, o cti a zákeřnosti, o životě... Doporučuji, když nebudete očekávat něco ve stylu novodobého Karate Kid, které ale je opravdu klišé nad klišé... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama