Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel uz je evidentne o dost horsi ako predosle. Za vsetko môze otrasna zapletka o pomste s tym najobohratejsim beckovym zaporakom akeho si mohli vymysliet. Thomas Ian Griffith tam tak casto predvadzal diabolsky smiech az to bolo tak trapne, ze ma to rozosmialo. Skoro som mal pocit, ze sledujem nejaku telenovelu. Daniel-san bol zase totalne naivny a Griffithovu zakernost neprehliadol ani napriek tomu, ze sa mu neustale smial do xichtu aj v scenach, ked mal prestrierat, ze to mysli uprimne. So ctou a par vtipnymi poznamkami to ustal jedine pan Miyagi. 2/10. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, co to s váma je, lidi, jste normální????? Dát tomuto DNES JIŽ KULTOVNÍMU FILMU TAK MÁLO JEN 32% ??!!!!!!!!!!?? Znám stovky (!!!) filmů, které jsou tady totálně nadhodnoceny a přitom se na ně pomalu nedá koukat!!!! 3. díl Karate Kid je - podle mě - úplně nejlepší a dnes se už takovéto filmy netočí. COBRA KAI tady má slušné hodnocení, přitom pozdější řady nejsou o nic lepší, než tento 3. díl. Nechápu to, nepobírám to, jak se někteří vysmívají kultovním snímkům. Asi si léčí vlastní komplexy, chudáčkové, je mi takových osob upřímně líto. ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Čože? Prvý diel bol skvelý, druhý tiež, hoci mal svoje chyby, no pri tomto som mal pocit, akoby som pozeral úplne iný film. Martina Koveho mali odstaviť už v prvom filme a ten nechutne arogantný záporák s ulízanými vlasmi pôsobí v tomto dieli ako päsť na oko. Herecké výkony meh, Ralph vyzeral v porovnaní s predošlými dielmi ako úplný amatér. Bolo nám toto treba? Jednu hviezdu za "Pata" Moritu a Ralpha Macchia. Inak film, ktorý zrejme chcel vyťažiť zo slávy dvoch starších súrodencov, no nejak mu to nevyšlo. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Těch 112 minut už mi nikdo nevrátí:( Jeden týpek se učí se svým mistrem dýchat a rozjímat. Druhej láme prkna vejpůl. První celej turnaj dostává na tlamu a pak v poslední sekundě dá jeden chvat a celý zápas vyhraje. Druhý ačkoliv je nepochybně lepší a silnější, prohraje. No trapas na entou a to ani nemluvím o těch bonsajích a té přítelkyni. Ani o tom jak ten šedivý kmet hází těma mafošema. Jediná postava sympatická je záporňák Silver, za toho dávám jednu hvězdičku. ()

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě plně souhlasím se slovy režiséra - o svém díle podle Wikipedie řekl: In 2015, director John G. Avildsen himself called the film "a poor imitation of the first one" and "a horrible movie". Tak si tak. Jo a pokud někdo podobně jako já shlédl celý film a neviděl tam hrát Jana Třísku tak koukněte sem - https://thekaratekid.fandom.com/wiki/Milos_Dadok ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama