Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

formát,který překvapil a potěšil v prvním díle sice už nemá čím překvapit,ale jako jednohubka poměrně slušně funguje i dvojka.Tím spíš,že se snaží působit reálnějším dojmem.Přesně takovým tím,že se to klidně může stát komukoliv,protože darknet a hackeři jsou všehoschopní a dokáží dělat vše v řádu vteřin a je tak nakonec úplně jedno,že některé věci takhle velmi pravděpodobně vůbec nefungují...60% ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Unfriended si už vůbec nepamatuju, vím jen to, že jsem z toho nebyl zklamaný, i když na to ostatní nadávali a to samé platí pro tento sequel. Ještě před ,,vypuštěním" do světa to mělo samé negativní ohlasy, což nechápu. Sice to není nic převratného, ale rozhodně to není takový průser. Téma dark a deep webu je pořád v kinematografii neprobádáno a dá se říct, že to tak zůstává i po Unfriended. Do detailů se nešlo, takže nedostaneme žádná videa nebo obrázky nějakých kriminálních praktik. Smůlu tak mají ti, co čekali touto formou vraždy a mučení. Zoufalá situace obětí hackerského útoku je naopak uvěřitelná a po psychologické stránce tím pádem film funguje. Směju se nad některými komentáři tady, které si stěžují na nereálnost. Tohle, a věci mnohem horší se v dnešní době dějí neustále, i když o tom nemáme ani ponětí. - Jako celek mi to stačí na průměr a komu tenhle styl filmu sedl, tak doporučuji lépe zpracovaný The Den, případně Megan is Missing. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si dvojku Unfriended, kterou jsem z neznámých důvodů tehdy ignoroval a jsem rozhodně překvapen jak moc mě film bavil. Hlavní hrdina je teenager, který nalezne laptop a při přihlášení zjištuje, že majitel jej nejen sleduje, ale taky by rád svůj laptop chtěl zpátky a je ochotný zacházet až za hranice. Film má hodně dobré tempo, neustále se něco děje, je zajímavý, dokáže překvapit a spíš než děsivý je znepokojivý a nepříjemný a v jisté míře i slušně Psycho. Trochu zamrzí, že scény se znepokojivými videii netrvají déle a pár zbytečných rozhodnutí ( Scéna se Sofiinou volbou) , ale když přehlédnu, že je to trochu hloupé, tak to udrželo mou pozornost na 90 minut víc než dobře. Mám slabost pro tyhle skype horory, jelikož působí na mě víc realisticky než cokoliv jiného. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To si ze mě někdo dělá srandu. Jako vážně, tohle měl být horor? Já můžu všechny ty filmy z prostředí internetu, ale bohužel tyhle filmy pro mě většinou dopadají špatně, snad jen z výjimkou The Den. Banda kamarádů půlku filmu o něčem mele, pak je tam nějaký hacker a pár jich zabijí a tím to končí. Žádné napětí, žádná atmosféra, absolutně nic hororového. A nějaký Dark Web tam ani není. Místo toho se tam furt jenom kecá a kecá a kecá a nic víc. Nic zajímavého se tam nestane. A to první díl zas tak špatný nebyl. Ovšem tohle je prostě blbost. Ani tu hvězdičku dát nemůžu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po půlhodině jsem to chtěl vypnout a podobně jako první díl označit za odpad, ale kupodivu pak se to docela rozjelo. Děj dával jakž takž smysl, partička mládežníků přestala být úplně na pěst a postupem času se film stával napínavějším, což vyvrcholilo v posledních cca 20 minutách, které měly fakt koule. Takže za mě překvapivě lehký nadprůměr. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)

Reklama

Reklama