Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že poslední (zatím?) část série bude tak zábavná. Bláznivé dobrodružství připomene snímky Mela Brookse a Davida Zuckera, v některých momentech jakoby tu zafušoval i Jára Cimrman. Letem světem z pravěku až do budoucnosti a zpět do současnosti pronásledují hlavní hrdinové žraločí tornádo. Během cesty časem zavítají ke králi Artušovi, ale setkají se jen s Merlinem a Morganou, dostanou se na divoký západ, kde je čeká Billy the Kid, a nevynechají ani návštěvu G. Washingtona. Do toho opět spousta filmových odkazů, které potěší. A těch herců i v malinkatých rolích! Když divák přistoupí na hru, musí se bavit. Ale chápu, že kdo čeká seriózní příběh s nabušenými efekty, musí být zklamán. Já si tohle ztřeštěné dobrodružství užil. -Ještě nejsem mrtvej!- Plesk! - Teď už si.- ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum ve spolupráci se Syfy se rozhodli této dosti kontroverzní sérii a hlavně divákům snad už poslední tvrdý direkt. To ukáže čas (osobně tomu moc nevěřím), ale snad už žádný další díl nevznikne. Jejich kvalita byla opravdu různorodá a většina z nich dost zblízka koketovala s totální céčkovou žumpou. Jen opravdu otrlí jedinci dokázali společně s Finem a ostatními projít napříč všemi jeho souboji se žraločími tornády. Rád bych řekl, že jsem rád jedním z nich, ale opak je pravdou. Když Anthony C. Ferrante přišel s prvním dílem, byl jsem docela mile překvapený. Byla to sice totálně ujetá podívaná, která moc kvality nepobrala, ale u od Asylum ani neočekávám, že by vůbec někdy natočili opravdu kvalitní film. Byla tu však celá řada humorných situací a hlášek – které se mi líbily, pobavily a já dal šanci i dalším dílům. Dvojka ještě v rámci možností ušla, ale trojka a čtverka už byla dost na hraně a smrděly doslova trapností. Pětka přinesla trošku oživení a totální destrukci všeho a všech. A tak jsem byl zvědavý, co je ještě vůbec možné, aby se zrodilo v chorých mozcích režiséra a scénáristy. No a oni samozřejmě nezklamali. Připravili si pro nás opravdu velkou porci naprosto dementní podívané – doufejme, že vážně naposledy. Fin Shepard, Nova, bohužel i odpudivá Tara Reid coby April a pár dalších se během cestování časem potká kromě ničivých žraločích tornád s dinosaury (dokonce se proletí i na Pterodaktylovi), narazí na kouzelníka Merlina, Morganu (tu si v podání transvestity mohli opravdu odpustit), Billyho Kida, George Washingtona, Benjamina Franklina atd. Dokonce i na své rodiče (to už se asi Tori Spelling připravovala na spolupráci s Ianem Zieringem v pokračování Beverly Hills – pokud ovšem po smrti „Dylana“ vůbec bude – navíc ta vypadala vážně odpudivě). A na můj vkus tu bylo až moc pře Tarováno. Tara Reid se z krásky již dávno přetransformovala v hnusnou kreaturu a tady dostala až žalostně moc prostoru a pasáž z daleké budoucnosti byla snad vůbec tím nejhorším, co se zde objevilo. 30% ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pátého dílu jsem odpadoval, protože se tvůrci záměrně snažili o humor, stejně je to i tentokrát, navíc zůstala i přehlídka toho nejošklivějšího, čeho je plastická chirurgie schopná, od samého úvodu opět fungovala naprosto příšerná CGI a ten příběh... Ani se mi k tomu nechce příliš vyjadřovat, takže to vezmu zkrátka. Všechno špatně. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Znovu se zopakuji. S každým dalším dílem posouvají tvůrci hranici absurdity o pořádný kus dál. A právě ona nekončící absurdita je tím jediným důvodem, který může k tomuto filmu přitáhnout diváky. Nepochopím okolní prznitele hodnocení (čti šuliny), kteří film vypnou po jedné z nejepičtějších scén celé kinematografie - klouzačku ve stylu Legolase po ocase dinosaura. Je mi záhadou, proč si takový člověk pouští šestý díl Sharknada, kde i průměrný pacient ústavu pro mentálně slabší dokáže odhadnout, co může v tomto dílu čekat a co čekat naopak nemůže. Dotyčný si zřejmě myslel, že někdo z televize vytáhne ruku a vyhoní mu jeho 6 cm. Retardace některých jedinců opravdu není v měřitelné škále retardometru. Za mě slušná zábava, která mi zprostředkovala zhruba to, co jsem od filmu očekával. Anthony C. Fernet ukázal, že není režisérem jednoho žánru a připravil pro diváky epický průřez napříč žánry i časoprostorem. Takže pár dokonalých ulítlých nápadů k vidění je, nicméně jinak už film působí opravdu stereotypním dojmem a další díl by byla autorská sebevražda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejbizarnější filmová série na světě došla ke svému konci a nutno říct, že ještě že tak, jelikož už v posledních dílech je znát, že došli nápady. Ale šest (!) dílů je teda něco. Jako upřímně, tady pořád ještě nějaké nápady jsou, zvlášť závěrečný boj v tornádu (díky kterému dávám tu třetí hvězdu), kde je Kleopatra, Hitler a bůh ví kdo ještě je něco neskutečně absurdního. A s pravěkem to taky byla docela síla. Pak ještě pár scének a zvlášť hrozné zpracování (a příšerní vedlejší herci) tomu dává grády, zbytek ale dost nudí. Fakt je znát, že bylo na čase to ukončit, ale co, i tak se tenhle díl podle mě řadí mezi ty lepší. 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama