Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman se pohřešuje a v Gothamu, který přišel o svého ochránce, propuká zmatek. Bývalý Robin Dick Grayson obléká Batmanovu kápi a stává se novým Temným rytířem. Společně se samozvanou Batwoman a novým Robinem, Batmanovým synem Damianem, je Grayson rozhodnut odhalit tajemství Batmanova zmizení a postavit se nové hrozbě, kterou představuje tajemný muž jménem Heretic. (TwoFace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pěkné naplnění oblíbené premisy na téma, že nejlepší příběhy s Batmanem jsou ty bez něj. Aneb Batwing a Batwoman v hlavních rolích. Jistě, chtělo by to více dialogů a méně akce, ale fakt, že příště se zapojí i Batgirl je prostě fajn. Souběžná linka příběhů z JL The New 52 si jede vlastní témata, tak by to nebylo DC, aby Batman zaostával s vlastní linkou. Skoro by to jinak ani nestálo za to, vracet se k Batman and his kiddos v Son of Batman a Batman Vs. Robin, takto je to skoro povinnost. A příjemná. Protože Katy Kane byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem se do The New 52 zanořila. Dozrála k vlastní sérii v délce 40 sešitů a teď je konečně právoplatný parťák celého Bat-universa. Dobře pro ni, dobře pro nás. A hlavně pro Maggs. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nejsem kovaný znalec současného (resp. NEW 52) DC vesmíru, takže v postavách a vztazích už u mne panoval jistý zmatek: hrdinů a padouchů jak na orloji, z nichž o tajné identitě Bruce Waynea věděl snad každý druhý. Jinak filmek nenudil, páč se tam všichni neustále mydlili v takové té dětsky přepálené, do morku kostí KOMIKSOVÉ superhrdinské akci (kterážto mi k Batmanovi a jeho sidekickům, stále do jednoho definovaných jako vytrénovaní, leč normální lidé, nikdy nepasovala). ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo slabé, fakt slabé. Jsou mnohem záživnější a v akci údernější animáky, které ani nejsou pro děti, stejně jako tento, jenže s tím, že tento není ani pro adults, protože je fakt nudný. Je to přeplácané ! - BatMan, BatKid, BatWoman, BatGirl, BatSon, BatFriend, BatBrother, ... prostě moc "Batů" - blbost. Navíc je BatWoman či co lezba - WTF ?! Záporačka je jeho žena ? - WTF !? - zápletka jak pro blázny ... Howgh ! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 DC animáky jsem vždycky miloval a těšil se na ně, ale v posledních letech je ta kvalita fakt kolísající a bohužel těch slabších přibývá. Za Bad Blood jsem rád z toho důvodu, že se nám tu objevili Batwoman, Batwing, nějací noví záporáci, docela cool verze Mad Hattera a Dick Grayson po nějakou dobu fungoval jako Batman. Příběhově je to bohužel tak nějak slabší. (btw. Taky jste měli ten pocit, že Talia je dvojčetem Black Widow? :-)) Takže ano, jsem rád, že tyto filmy, které přibližují komiksovou mytologii i filmovým divákům, stále vznikají, jsem rád, že DC neustále již 7-8 let vyprodukuje tři animáky ročně, ale myslím si, že by to chtělo zaměřovat se taky na jiné postavy než Batmana, jeho rodinu a Justice League. Co takhle další Wonder Woman? Green Arrow? Flash? Catwoman? Birds of Prey? Green Lantern? Jonah Hex? Spectre? případně adaptace nějakého Elseworlds ... Rozhodně je z čeho vybírat. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jay Oliva proste vie. Ta kamera a akcie opäť stáli za to. Ale aby som tu nespomínal len vizuálnu stránku, musím priznať, že ma prekvapil aj samotný príbeh a hrdinovia okolo Batmana (Nightwing, Robin, Batwoman, Batwing). A hlavne Robin, ktorý mi v predchádzajúcich Bat-animákoch (Son of Batman, Batman vs. Robin) neprirástol moc k srdcu. V celku fajn animák, no trochu ma zamrzela absencia Batmana. 80% - 4* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Ide o prvé filmové zobrazenie Batwinga (Luke Fox). (Da_reba)
  • Jason O'Mara v tomto filme už po piaty raz prepožičal hlas animovanému Batmanovi. (Da_reba)
  • Film je založen na komiksech "Batman: Battle for the Cowl" a "Batman: Incorporated". (kellne)

Reklama

Reklama