Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku to bylo takové reprezentativní manželství krásné ženy a úspěšného muže. Jenže Magda touží po dítěti a manžel, odjíždějící opět na jednu ze svých služebních cest, jí připomene, že si ji vzal právě proto, že žádné dítě nechtěla. V noci vzbudí Magdu telefon. Nemocnice ji informuje, že měl manžel dopravní nehodu. Žena jede okamžitě za ním. Na místě zjistí, že manžel utrpěl jen lehčí zranění. Jeho spolujezdkyně je na tom daleko hůř. Zjištění, že jí byl muž nevěrný, ještě není to nejhorší... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (58)

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po deseti letech vývoje seriálu Oběti, se tvůrci nějak zasekli a vyměkli, protože tohle je jednoznačně nejhorší příběh. Žádné emoce, žádné napětí POZOR SPOILER - Je to první příběh, který skončí šťastně a kladně pro hlavní hrdinku. - KONEC SPOILERU. CITÁT - Každý si myslí, že ten druhý má víc štěstí, než on........... Celkem běžný rodinný příběh, kdy je žena schopna udělat cokoliv pro svého muže, ale najednou zjišťuje, že se to nedaří a je pozdě. Tentokrát mi ani nesedlo herecké obsazení. CITÁT - V tuhle chvilku mě napadlo, že můžeme být, opět rodina........ Mě to připadalo spíše jako Růžová zahrada a ne cyklus Oběti. Prostě skoro blbost. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénárista Miroslav Sovják rozehrál v Karambolu tolik spletitých cest, že se z nich nevymotal a u mě teda narazil. Herecky koukatelné, ale příběh celkově se mi zdál vykonstruovaný. Školáka Marka by smrt matky opravdu nepoznamenala? A kdo se o něj staral v době hospitalizace matky v nemocnici, když "strejda" (Langmajer) byl taky připoután k lůžku? Když už je v příběhu Marek předmětem doličným - o něho snad šlo - tak měl mít patřičný prostor. Hra na mariňáka připomínala Robinsonku. Při setkání Vránové, Brabce, Schneiderové a Valenty ale vznikl vtipný dialog: Vránová: "Ten kluk patří do polepšovny." Brabec: "To ty jsi nepolepšitelná.. Vránová byla přesvědčivá starostlivá paní, na protest jejímu vystupování bych tu rybičku možná taky spolkl; slovy Marka "z prdele". Jen jsem čekal, že Marek na dotaz Čím chceš být, chlapče? odpoví: Majorem Zemanem:-) Z cyklu Oběti prostě slabší kousek. ()

Reklama

Bilky 

všechny recenze uživatele

Asi by bolo spravodlivejšie hodnotenie 3* kedže miestami film dosť kolísal a hlavne mi chýbala hlbšia analýza LANGMAJERovej postavy, ale mam slabosť pre česke "inscenácie" a u nás sa u nič podobné netočí :( Vlastne ano ale vydavajú to za kinofilmy :) KARAMBOL mi pripomenul vynikajúcu sériu SOUKROME PASTI a to nielen náladou a spracovaním (ktoré hodnotím pozitívne) ale aj spomínanou nevyrovnanosťou a niekedy nie veľkou vierohodnosťou konania postáv kedže chýbala väčšia charakterizácia. Veľmi dobre zahrala SCHNEIDEROVÁ ako aj detský predstaviteľ. Aj keď na skoršie epizódy cyklu OBĚTI (Svědek, Přepadení, Hadí tanec) tento film nemal, je to určite jemný nadpriemer českej TV tvorby. ()

drkva 

všechny recenze uživatele

Že Jitka Schneiderová neumí hrát, ale jen přehrávat či deklamovat text, je dávno známá věc. Když se k jejímu ochotnickému výkonu přidá prachbídný a těžko uvěřitelný scénář a režisérská impotence (například stříhy na telefonující hrdinku a černobílé záběry v TV, která právě běží v pokoji - to byl fakt mazec!), nelze se divit, že vypadne paskvil. Uf! Vydržel jsem skoro hodinu, pak už to vážně nešlo... ()

twengo 

všechny recenze uživatele

Snad zajímavý námět, ale velmi špatně realizované. Naprosto nepřesvědčivé chování hrdinů, logické lapsy v příběhu, a k tomu nevyvážený rytmus, na kterém se podepsal i spíše nahodilý střih. Režisér herce nevede, ale dává jim zbytečný prostor, ve kterém se oni ztrácejí, nejvíce pak J. Schneiderová, jejíž víceméně psychologicky plochá postava nedokáže celý film utáhnout. Český film opět ukázal jak tragicky mu chybí důsledně zvládnuté řemeslo, a nelichotivě odkazuje k hrůze televizních inscenací let osmdesátých. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama