Reklama

Reklama

Návrat

všechny plakáty
Drama / Psychologický / Krátkometrážní
Česko, 2018, 27 min

Obsahy(1)

Záhadný telefonát, který zastihne písničkářku Sáru na klubovém vystoupení, ji přiměje vyhledat ještě před půlnocí osamělou hospůdku ve vesničce za Prahou... Čeká tam na ni bývalý přítel, který ji kdysi zradil a opustil, ale také nostalgie, vzpomínky a ztracené sny... Podivná noc, podivní hospodští hosté a šokující ranní probuzení. Nic už nebude jako dřív! (CS Film)

(více)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Na to, jak zajímavý úvodní text CS Film vytvořili, jde o hroznou pitomost. V tak krátkém filmečku se dají celkem snadno prominout amatérské herecké výkony, ale to co následuje nikoli. Děj je i na něco tak krátkého nezáživný a hlavně plytký. Právě CS Film na svých stránkách prezentoval filmeček jako horor. Tady je označen jako drama - vážně? A pak psychologický. Těžko ho kamkoli řadit, ovšem na horor ani drama to rozhodně nevypadá. Na tyto dva žánry je to až příliš banální. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Od filmu z produkce CS Filmu nečekám film jak od ČT, takže tu amatérskou kameru, pár přesvícených záběrů a ne úplně nejlepší herecké výkony dokážu do jisté míry tolerovat. I tak mi ale Návrat nepřišel zrovna špatný. Příběh sám o sobě blbý není, na 27 minut vystačí, ale ten konec se dá tak trochu očekávat a chybí mu nějaká síla, protože mimické schopnosti Nikol Fischerové nejsou moc dobré a TV666 sice pobaví, ale do vážného příběhu se to nehodilo. Taky se mi líbila snaha o atmosféru, která se podle mě na amatérské poměry docela povedla. Své chyby to sice má, ale na takové 3* to vidím. Ale musím podotknout, že jisté plusy ode mě Návrat má v tom, že se z větší části odehrává v pražské Kulovně - jednoho z nejatmosféričtějších barů, co se v Praze podle mě dá najít. 3* ()

Reklama

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Fádny príbeh, predvídateľná zápletka. Amatérsky počin. Herecké výkony? Aj komparzisti boli hrozní. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Známý záhadolog Otomar Dvořák se chopil scénáře i režie a natočil průhlednou a předvídatelnou povídku, z které amatérismus čiší na sto honů a jejíž pointa je vskutku originální a nevídaná. Děsná Nikol Fischerová a příšerný Čestmír Řanda ml. Měl jsem co dělat, abych tu hrůzu vydržel do konce. ()

Salvator odpad!

všechny recenze uživatele

Hororový příběh v duchu Švandrlíkových povídek spolehlivě likviduje toporné filozofování Čestmíra Řandy. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v baru Kulovna v pražském Braníku. (honajz)

Reklama

Reklama