Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Dog's Journey" veľmi dobre pokračuje tam, kde skončilo "A Dog's Purpose". Tentokrát však Ethan požiada svojho psa o to, aby ochránil jeho vnučku, CJ, ktorú jedhého dňa jej mama Gloria od nich vezme preč. Opäť ako pri minulom filme by som povedal, že ide o príjemný film so silnými momentkami a súčasne aj s vtipnými momentkami. A opäť to funguje. Myslím si, že film sa nezaobíde bez niektorých klišé, no na druhú stranu s nimi aspoň vie dostatočne dobre pracovať na to, aby sa film posúval správnym smerom. Jediné čo filmu trošku chýba je vysvetliť jeho plynutie času. Nie je mi totiž absolútne jasné v akom roku na konci sme. Ako to mali všetko vlastne rozčasované, aby to nejako dávalo zmysel. Lebo rokov utieklo dosť. A film to nikdy poriadne nevysvetlí. Musím ale ešte pochváliť mladú Kathryn Precott. Tomuto filmu skutočne dala aj ona sama svoju dušu a srdce a je to vo filme veľmi dobre cítiť. Všetky momentky s ňou sú podľa mňa skvelé. A fungujú veľmi dobre. Páči sa mi love story vo filme. Myslím si, že je veľmi uveriteľná a medzi hercami je dobrá chémia. A potom Josh Gad opätovne dabuje hlas Baileyho / Molly / Maxa. A je opäť vynikajúci ako bol aj naposledy. Neviem ako to dokázal, ale veľmi dobre prežil všetky momentky. Či dramatické, či komediálne. Osobne by som bol za to, aby sme týmto filmom skončili, lebo záver to perfektne spracoval a veľmi dobre nám ukázal, že sme na konci. Všetko ďalšie by bolo podľa mňa vysoko nasilu a mohlo by to len pokaziť dojem. Takto máme na konte 2 veľmi dobré filmy, ktoré rozhodne na mňa spravili príjemný dojem. Ak ste milovník psov, tak to určite budete milovať. A jednoznačne tvrdím, že ak ste milovali prvý film, tak budete rovnako milovať aj tento film. Hodnotenie: A- ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Kdybych tvrdil, že jsem u prvního dílu neřval půlku filmu, tak bych samozřejmě kecal. Dvojka je v tomhle ohledu k divákovi naštěstí o něco vstřícnější a tak můžu hrdě prohlásit, že jsem to statečně vydržel skoro až do konce. Potěšil návrat starých známých, stejně jako nová tvář v podobě roztomilé Kathryn Prescott. I když to už není tak vyhrocená citová vydíračka, pořád je to srdcem natočená limonáda, která nedělá svému předchůdci vůbec ostudu. Naopak celý příběh rozvíjí a zakončuje. Na vrcholu. A tak to má být. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně uňouňaná natahovačka přeslazený jedničky, která by chtěla dojmout, jenže reinkarnace psů trvala asi tři sekundy, takže se emoce jaksi nedostavili. A dvojka to má jakbysmet. Příběh je prostý, průhledný po deseti minutách a na papíře ty nejsmutnější scény jednoduše nefungují. Jak mi může být líto, že umřel pes, když se za pět sekund narodí jako štěně a je šťastný? Co mě na tom má dojmout? V jedničce se nad tím člověk usměje, že je to fajn, ale tady už to nefunguje. Nic neříkající prodloužení fajn jednohubky. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $22,546,590Tržby Celosvetovo $78,238,273Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,850,346Tržby za predaj DVD v USA $2,071,039║ Tak kde prvý diel skončil nadviaže pokračovanie. V celku to ani nie je zlý nápad a putovanie psím "duchovným" svetom má svoje čaro aj na druhý krát. Roztomilé, dojemné. /60%/ ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama