Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (156)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha neškodných animáků, které vidíte a v podstatě už cestou z kina ani pořádně nevíte, o čem byly. Zápletka je banální, postavy jsou ploché, humor je přítomný, leč nevýrazný. Ode mne tři kousky místo dvou za určitou nostalgii, protože na AD jsem se tu a tam podíval v 90. letech. Jinak nic. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu miluju a laťka je díky původnímu seriálu a prvním filmům nasazená hodně vysoko, ač následující pokusy o oživení byly vždy zoufalé. Nemám problém s animovanou podobou (však oni byli animovaní už v 70. letech) a začátek nevypadá špatně, povedený dabing Oscara Isaaca, ale je vidět, že i přes kratší stopáž se inspirace velmi rychle vyčerpává a jakási parodie na make-over nefguje. Definitivni zklamání je mazurka, která byla ve filmu zlatým hřebem, takže to tím kleslo pod 50%. Závěrečné překreslení seriálové znělky je super, ale už to nezachrání. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Veľká nuda, filmoví, ale aj seriáloví Addamsovci ma bavili oveľa viac. A pritom práve tu sa tvorcovia nemuseli držať pri zemi a vtipy tak limitovali len ich fantázia. No, asi nebola tak veľká, veď už iba na tú veľmi škaredú animáciu som si musel chvíľu zvykať. Dejovo je to suché pripomenutitie, že byť “iný”, neznamená byť zlý. No dajte scenáristom cenu za nápaditosť! V skratke - je to remake dvojky Hotelu Transylvánia a to už aj tá stála za starú... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno