Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (492)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, jestli jsem si to nesplet a nekoukám na první díl tohoto rádoby rebootu, který bych údajně dle tvůrců nazývat rebootem ani neměl. Podle mě je to standardní Hollywood ždímačka něčeho, co už fungovalo a je vlastně jedno, jestli je to remake nebo reboot. Nicméně co se upřít nedá, tak skvadra herců. Ti se tu opět vyřádili na jedničku. Škoda ale, že nejvíc jsem se zasmál u české verze u překladatelského vtípku s Babišem. Jinak je to takové normální. Neurazí Vás to, akcí je to hodně dětské, a vlastně je to docela v pohodě. Že by to ale mělo trhat rekordy a být nezapomenutelným blockbusterem, tak by to muselo být úplně o něčem jiném a s jinými dialogy, na které nebudete chtít zapomenout. Ale to Hollywood v posledních letech asi už zapomněl, jak udělat… ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Opravdu jste od druhého dílu, kde stále hraje Skála, Jack Black a Kevin Hart, čekali něco jiného než kravinu? No tááák :D S dalším dílem se logicky dostavilo víc postav, víc schopností, ale dokonce i víc srandy. Šla jsem se synovcem do kina za účelem si odpočinout, zabavit ho ale hlavně se i zasmát. To vše film splnil. Vysvětlovat dvou téměř senilním dědkům, že se dostali do videohry, je jako vysvětlovat vlastním prarodičům, jak se odemyká dotykový telefon :D Příjemná oddychovka a bavila mě více, než první díl :o) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

O trochu slabšie ako jednotka, hoci nápad s výmenou postáv sa mi veľmi páčil. Ale predsa len sa tu vsadilo skôr na efekt a akciu, ako na ten vtip. Oddychová zábava bola dodržaná, ale humor som trochu postrádal. Tiež asi nie je najlepšou vizitkou filmu, že väčšina ľudí spomína na neho v súvislosti s tým, že si tam zahral Ohař. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco u jedničky stačilo vypnout mozek a užívat si dobrodružnou jízdu. Tak u dvojky by neobstálo, ani kdybyste mozek nechali jít na dlouhý vandr. Takže zatímco u jedničky jsem se vlastně bavil a věděl jsem, že koukám na průměrnou zábavu. A že jednička byla alespoň zábavná. Tak dvojka je prostě jen natahovaní a mlácení slámy. Ten film nemá jedinou zajímavou nebo originální scénu. A když už jsem to jedničce jednou prominul a přimhouřil oko. Tak tady jsem mhouřil tak, že jsem málem usnul. Zbytečné dojení série, které nepřineslo vůbec nic. Škoda, mohla to být alespoň stejně dobrá zábava jako poprvé. PS: Rozumějte "poprvé" v 2017. (45 %) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Proti předchozímu dílu došlo tentokrát k jasné devalvaci příběhu. Když jsem poprvé viděl Dannyho DeVita, neměl jsem radost, stejně jako minule mě ale hra na rozdíl od reality uchránila některých nechtěných záležitostí. Nakonec mi přišly nejvtipnější ty herní postavy, které byly avatary Eddieho a Mila. Vtipných scén jsem si tady našel docela dost, takže mě mrzí, že si scénáristé pořádně nevyhráli s celým příběhem, který byl opravdu citelně slabší. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama