Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (492)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené pokračování prvního dílu s ješte zábavnějšími postavami, skvělým vizuálem (hroch, opice, hadi...) a nečekaně skvělým humorem, který se dařil 80% filmu. Herecké obsazení potěšilo, zejména vedlejší postava Ohaře z GoT a pak klasika Dwayne a Kevin, kteří se výborně vcítili do role senilních staříků a házeli tam jednu hlášku za druhou a já jsem se obrovsky bavil. Co mi možná vadilo, bylo takové jednodušší finále, které ale prostě k teen dobrodružáku patří a nuceně “musí” udělat happy end. Čekal jsem tragédii, ale tahle adventure jízda to zvládla hodně obstojně a s do detailu zpracovaným příběhem boduje. ()

kepiash 

všechny recenze uživatele

S velkým uznáním jsem sledoval jak si herci dokázali poradit s tím, že se v průběhu měnila osoba, která ovládala jejich avatar. Všichni dokázali dobře měnit své vystupování, takže nebyl žádný problém sledovat kdo koho vlastně představuje. Za to smekám klobouček. Ale nejen pro to je pro mě Next level o chlup lepší než jednička. Především oba dva senioři přidali do světa Jumanji spoustu vtipných momentů, při kterých jsem se hodně nasmál a to je asi ta hlavní motivace se kterou člověk na podobný film kouká. Proč hledat za každou cenu v každém filmu nějakou hlubokou myšlenku, nebo spekulovat nad tím, že po dějové stránce má scénář své mouchy? Někdy je nejlepší prostě jen vypnout hlavu, smát se a odpočinout si po náročném dni v práci. Pokud to uděláte, užijete si dvojku Jumanji tak jako já. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

O trochu slabšie ako jednotka, hoci nápad s výmenou postáv sa mi veľmi páčil. Ale predsa len sa tu vsadilo skôr na efekt a akciu, ako na ten vtip. Oddychová zábava bola dodržaná, ale humor som trochu postrádal. Tiež asi nie je najlepšou vizitkou filmu, že väčšina ľudí spomína na neho v súvislosti s tým, že si tam zahral Ohař. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o chlup lepší, než předešlý díl, ovšem stále je to lehce nadprůměrná komediální smršť akčních, dobrodružných scén pro dospělé. Velkým bonusem pro mě samotného bylo to, že jsem alespoň poprvé vyzkoušel VIP sál s polohovatelnými sedačkami na Chodově, v Praze. Parádní zážitek, doporučuji všem. ___ (Cinema City, Praha Chodov, VIP) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama